Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze
Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové diskuze
Celkem 2 594 příspěvků
Dýně v kuchyni
Tak máme letos obrovskou úrodu dýní. Prosím nemáte nějaké zajímavé recepty, co s ní. Už mi dochází fantasie:)Fuj mafinky
Psychika je strašná věc.Udělala jsem na strašidelný večer pár ochucených mafinku.Dala jsem do nich bud česnek,sůl,nebo pepř.Fuj to bylo odporné.Nejhorší byl pepřový.A i když jsem věděla v kterých to je a není tak jsem ty ostatní nemohla jíst.Taky mi rvalo srdce ničit tak dobré jídlo.šípky
Sbíráte někdo?A jak je sušíte?Já bych letos chtěla nasbírat a dělat z nich čaj,protože jsem zjistila,že obsahují fakt velké množství vitamínu C.Akorát teda budu muset najít u nás nějaké \"naleziště\" a doufám,že jsem nepropásla dobu,kdy zrajícelozrnné rohlíky
Peču celozrnné rohlíky v troubě, ale něco dělám špatně. Jsou z té trouby hrozně tvrdé, malá je ani nechce jíst, že neukousne tu kůrku kolem, uvnitř jsou měkké. Je jedno jestli je potřu olejem nebo ne. Máme horkovzdušnou troubu, dávám na 200 cca 10-15 min., pak na 175 cca 60 min a případně dopékám na 150. Rohlíky jsou z celozrnné žitné nebo pšeničné mouky, ale je jedno jestli dám půl obyčejné a půl celozrnné, jestli peču z droždí nebo z kvásku. Nějaká rada..... Štve mě, že je dcera nemůže jíst. Chuťově jsou dobré.Plánování vaření
Podle čeho plánujete vaření?Podle chuti, stavu lednice, stavu peněženky, chutí strávníků, podle času, nálady, podle akcí v okolních marketech?Já podle stavu zásob a občas podle přání holek.Ovoce a zelenina
Jíte doma ovoce či zeleninu kdy vás napadne a napadne vás to si ji vzít? Nebo až když ji někdo nachystá na stůl očištěnou nakrájenou?Mě to napadlo v poslední době, doma je všeho dost, ale jak to nenachystám k jídlu nebo jen na talířek umyté nakrájené tak nikdo si toho na stole nevšimne. Teď máme dost jablíček, jak je dám nakrájené na stůl tak i Ondra zobe a zobe a ostatním div nedává přídělyslavnostní levný oběd
A jsem tu zase já chudá strávnice Potřebovala bych pohostit hosta. A potřebovala bych poradit co tak udělat lepšího a hlavně teda inovativnějšího za rozumnou cenu udělat.Host bude někdo na kom mi záleží a není to člověk co by vychytával chyby nebo hledal nedostatky či cenovou úroveň. Hlavně ať je to moc dobré (jeho strana) a at na to mám (mám strana).Ale já bych přecijen ráda něco trošku jiného než knedlo vepřo....Napadá vás něco?( Jen pro přehled normálně už dokážu uvařit jídlo za cca 15 kč a porci a jsem tak štědrá že do hosta vrazím dvojnásobek ).díkyOlej ve streji
Jsem si zakoupila nedávno a jsem maximálně spokojená.Žádné zbytečné maštění, ale jen jemná olejová mlha.Zakoupila jsem i mamině. Tak snad bude stejně spokojená.teleci maso ..danajsky dar
dostala jsem teleci...super..jenze zmrazene a v celku pres 2,5 kg...to bylteda opruz to cistit...to radeji zadne telecino,ale uz se vari ,pece,smaziStruhadlo
jaké používáte struhadlo? Já jsem měla z kaufu,ale po pár umytích to vždy zrezne a letí do koše.Teď doma žádné nemám a chci koupit,jen fakt nějaké dobré,co nezrezne a vydrží dlouho.Plastové nechci.Dáte nějaké tipy?DěkujíííSouvisející články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
26 %
28 hlasů
68 %
73 hlasů
6 %
6 hlasů
Celkem hlasovalo 107 unikátních návštěvníků