banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

holky děláte rybí polívku o vánocích?já to totiž nesnáším,al... - diskuze

11 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
holky děláte rybí polívku o vánocích?já to totiž nesnáším,ale vím,že bude jako každej rok tak se ptám nevíte jak udělat dobrou rybí polívku aby nešlo cítit,že je to moc rybí?nebo se z toho ..a přitom ryby mám ráda
nedelam ,ale kdyz varim detem ,delam ji zasadne z lososa a nebo z dobre v mlece a citronu omyte tresky,takovou kremovou,se zeleninou...pekne rozmixovanou..a nesmrdi rybou a je moc dobra,jedina co jsme schopni cela rodina snist
podívej se na recept, už jsem ji taky vařila a chutnala námhttp://www.recepty.cz/recept/original-halaszle-5270
já dělám na vánoce klasickou, rybí vývar se zeleninou a jikrami nebo mlíčím, ale vařím ji po celý rok podle zásob v mrazáku (známý mě obdarovává hlavami ), a co zkusit polívku na způsob maďarského halászlé? tam by ta rybina nemusela být tolik cítit, není to tedy vánoční klasika
já žádnou neumím, jen chci říct, že já nesnáším kaprovou polívku. obzvlášť tu, kterou dělala moje matka. brr. ALE jedla jsem velkou spoustu dobrých rybích polívek. jako hodně dobrých...u kamaráda dokonce výbornou kapří, podle receptu, co si přivezl z ruska..takže, i rybí polívka může být dobrá
dela nam tatinek:D:D:D ale snim ji jen jednou rocne:D:D
@amalie2011 já už mám slíbenou hrachovku
@Rowdynka hrachovka je nej
Taky se přiznám a hlavu nedávám, neb se mi nechce čistit :-D Takže jen maso z páteře z ocasu. Jinak postup asi stejný jak už psaly holky.
Já jí také dělávám, ale vadí mi tam ta celá kapří hlava . Takže to trochu šidím a hlavy do ní nedávám, někomu je podaruji. Použiju jen páteře a přihodím kusy masa z ocasu, co mívají víc kostí. Proti rybí \"vůni\" pomáhá před dalším zpracováním namočit do mléka. Jinak ji dělám jako tygřímáma. Jen někdy restuji nejdřív zeleninu na másle, pak teprve zapráším moukou, ale to je o zvyku. Dobrá je i se smetanou.
bývalý tchán ji dělala tak, že ji vlastně celou pomixoval a byla to taková krémová polívka...ale ani tak mi moc nejela, ale cítit to z ní nebylo...u nás se rybí nejí, máme jako tradici hrachovku
Ivetko, já dělám. Nejdřív si uvařím rybí hlavy a páteře.Pak si udělám máslovou jíšku a naleju do ní studený vývar. Nechám vařit. Přidám kořenovou zeleninu nastrouhanou nahrubo a jikry a mlíčí orestované na máslíčku. Ochutím solí, pepřem, mušk. květem. Přidám petrželku a osmažený chleba nebo rohlík na kostičky. Polévku dělám spíše hustší.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

9 %
6 hlasů

54 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 70 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40