Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové diskuze
Celkem 2 586 příspěvků

Inventura v koření
Tak jsem udělala inventuru v koření.Mám ho doma spoustu.Vytřídila jsem,uklidila,napsala si,co mi chybí.Ale hlavně jsem zjistila,co všechno doma mám a protože bylo zastrčené až vzadu,tak používám.Teď bude chvilku zase uklizeno.Mám pocit,že někdy na koření ujíždím,ale té vůni neumím odolat.pekárna
tak blíží se vánoce a jelikož jsem jí nedostala na narozeniny tak snad ježíšek,ale jsem zmatená v čem je rozdíl? jsou kulaty,oválný,hranatý,na co koukat zase nechci nějakou za 4000 ale přála bych si jí moc ale tápu,poradíte na co bych měla dbát?Prosím poradte
V nedelu prídu na obed tchánovci.Čo urobiť aby si oblizovali prsty.Recepty si nájdem dajte len názov.ďakujem.Treba predjedlo,polievku,hlavné jedlo a dezert
forma na peceni
Holky nevite nahodou kde bych sehnala formu na peceni ve tvaru srdce na dort? Potrebuju dve velikosti. DIKY moc. Jestli nekdo nahodou nemte doma prasi se na ni, ja ji klidne odkoupim.tygří mamino !
jak dopadla masová bábovka? peklo se to dobře a vyklopilo taky???
zasmazka
Holky já se přiznám bez mučení, já ji neumím...resp. ještě nidky se mě nepovedla...normálně na másle osmahnu cibulku, pak přidám mouku a trochu vody, ale prostě to neudělá to co by mělo..mám tam hrudky, navíc, se mi zdá, že to nakonec ani tak nezahustí, jak jsem chtěla...častěji zahušťuju vodou + mouka..ale když chci klasickou zásmažku tam mi to nejde...poraďte mi jak na to prosím moc děkuji.
Holandské řízky
Ahojky mám dotaz co všechno dáváte do holandských řízků?na netu je toho hodně a každej dává něco jinýho,krom masa a sýra potřebuju vědět co jiného do nich.Děkuju
Jdu na radu
Já je tedy vařím ve vodě a než odejdu tak tu vodu vyleju a nechám pod poklicí dojít nasuchu a bez plynu...A jsou tedy v pohodičce..Jdu na radu
Se vstavaním jsem se jak,taž už smířila.Nastal mi nový problém-tím,že chodím pro Honzu ve 12 ke škole,nestíham vařit.Příjdu domu o pul 9 a v 11 už abych se chystala.Tak jsem se chtěla zeptat na ohřívaní.Jaké s tím máte zkušeností?Že bych si uvařila večer,celou noc bych s pistolí hlídala at mi to nesní a druhý den bych to ohřívala.A to třeba palačinky,nebo plněné knedlíky,nebo brambory.Nebo by bylo lepší si třeba brambory jen připravit a pak je až uvařit?To bych stíhala.Maso vím,to si chystám třeba o víkendu celkem často.Jen třeba pečené kuře,to by asi nebylo dobré?No ja nevím-poradíte?Související články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
27 %
19 hlasů
68 %
48 hlasů
6 %
4 hlasy
Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků