banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

jak na maso?? - diskuze

20 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
asi to patri do vareni,ale napadlo me,jaksi zpracovavate doma maso...ja si vse hned naporcuji,rizky naklepu,nasackuju a popisu vcetne kusu a zamrazim,pak se jen taha z mrazaku podle mnozstvi a typu jidla,mam oddeleno namleti,peceni,rizoto z okrojku,gulas apod..jak vecer,4 kureci rizky,tak jak rozmrzli,rano oplachli a okapali,mohla jsem obalit a vse ted bez prace...uplne me rozhodi,kdyz neni treba cas a ja vrazim kus masa v celku...nastesti se to deje tak 1 rocnejak to delate vy??
kéž bych měla plný mrazák masa!!Většinou kupuju den předem čerstvé u řezníka, když zbyde, zamrazím. Nebo kdž je někde akce na maso, koupím ho, popíšu sáček a šup do mrazáku
@KačkaJ my kupujeme na mesic..takzhruba,at nemusimsdetmapak shanet
donesu maso, vše si naparcuji a rozdělím do sáčků, stejně jako ty. pak jen rozmrzne a můžu dělat, dokonce si ho i odbalním, dyž je potřeba, abych pak už jen vzala a mohla s tím pracovat. kuřecí většinou nezamrazuju, neb mám jen 2 šuflata a teď jsou plný věcí pro malého jo a nejelpší je, že sem si onehdá udělala na sáčku 2 a 1 uzlíčky a nevěděla sem který je který (vysvětlení: 1 uzlík byla panenka, 2 uzlíky byla kotletka)
@ivulisek take ocistim a vse...a semtamslipnepapirek a ja mam z toho gulas
No já většinu kupuju maso čerstvé, ale když ho koupím víc, tak naporcuju, nabalíčkuju a šoupnu do mrazáku. Většinou to je kuřecí a tak ani nepopisuju, je to pak záhada co budeme mít. Nejpečlivější jsem byla když byl Ondra prcek a měla jsem namražené jeho pidiporcičky masa na tácku
Zásoby masa nekupuju. Kupuju v ten den, kdy budu vařit, když se podaří, že mě nějaký kousek zbude, očistím ho od šlach, strčím do pytlíku, napíšu co tam je a ze kdy to je a pak zamrazím.
Ja jak kdy.Většinou si kupuji maso čerstvé den předem.V mražáku mám jen malé zásoby.Před vánocema nebo tak mám někdy i plný šuplík.Já to sice porcuji,krájím,ale nepopisuji,tak,že je to záhada co vytáhnu.Ted mám doma 3kg kotlety,tak ta je naporcovaná.Zatím je v tom mražáku jediná tak ji snad poznám.Ja to totiž málokdy večer vytáhnu a pak je rychlejší než čekat na rozmražení,to maso zajít koupit.
Dělám to taky tak, urychlý to práci
My kupujeme maso den předem nebo ten den kdy ho budeme dělat a připravíme ho těsně před vařením. Ale ted mám nový mrazáak, a budu to dělat jako ty. Moje mamka to dělá stejně a je to lepší než to děláme mi...ale já k tomu mrazení mám pořád nějákou nedlvěru
@medox tak ja zase radeji zamrazim hluboce a az pak varim...ja neverim masu tady ani trochu,ale nemam na vyber nezkupovat...kdysi tu bylo vse nakrajene a porcovane..teda v praze,ale ted vsenahnusneflakoty a jeste nasekane tak ze smichaji 2 druhy apod..to je pak lepe vse hned porcovat a roztridit a pak nejsou takve vyhazovani atd
nenaklepávám,ale porcuju, a popisuju kolik a co
Většinou taky dávám už naporcované (nenaklepávám) a popsané.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40