banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

hlíva ústřičná - diskuze

4 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
Omlouvám se, protože tohle sem zrovna nepatří, ale potřebuju pomoct dostala jsem hlívu ústřičnou, ale nikdy jsem se s touto houbou nesetkala... chci udělat bramboračku, ale nevím, jak zpracovat hlívu - nevíte jestli se jí celá nebo jen hlava? musí se loupat? díky předem za tipy
pouzivam celou, neloupu jen omyvam....je vyborna a hlavne moc zdrava, zpracovava se jako kazda jina houba.A jak psala Andelka tak v gulasi nebo jinacich masovych omackach je vynikajici
A úplně nejlepší je pod maso a do gulášku
Loupat se nemusí je lepší ji umýt pod vodou.Používám skoro celou jen takové ty úplné konce vyhazuju.Je skvělá i jako smaženice-mňam úplně jsem dostala chuť.
@Pralinka děkuju

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40