
Pro tuto akci musíte být přihlášení
- Vlákna
- Času
- Líbí se mi

Sladkou buchtu nechám vychladnout úplně(cca 30 minut) a pak vyklopím.
2)Mě se osvědčilo droždí čerstvé(ale musí být fakt čerstvé).Několikrát jsem pekla i s instantním a problém jsem taky neměla.Některé maminky pečou s kváskem(z DM),to jsem nezkoušela,tak neporadím.
3)Metly mi v chlebu nebo buchtě zůstávaly ze začátku používání.Pekošku mám 15 měsíců a samo od sebe se to srovnalo,tak nevím,kde byl \"zakopanej pes\".
Pečení zdar.Už se těším na Tvoje recepty.
Související články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
22 %
4 hlasy
78 %
14 hlasů
0 %
0 hlasů
Celkem hlasovalo 18 unikátních návštěvníků