banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Hani,teď to zkusím já - diskuze

0 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
1)Když peču chleba,po skončení programu vyndám formu s chlebem na linku a nechám cca 5 minut vychladnout a vyklopím na mřížku.
Sladkou buchtu nechám vychladnout úplně(cca 30 minut) a pak vyklopím.

2)Mě se osvědčilo droždí čerstvé(ale musí být fakt čerstvé).Několikrát jsem pekla i s instantním a problém jsem taky neměla.Některé maminky pečou s kváskem(z DM),to jsem nezkoušela,tak neporadím.

3)Metly mi v chlebu nebo buchtě zůstávaly ze začátku používání.Pekošku mám 15 měsíců a samo od sebe se to srovnalo,tak nevím,kde byl \"zakopanej pes\".

Pečení zdar.Už se těším na Tvoje recepty.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

22 %
4 hlasy

78 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 18 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40