banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

čtvrtek - diskuze

6 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Guláš z divokého kance a těstoviny
Aničko a jaký recept jsi dělala? taky mám v mrazáku divočáka :-) tak se ráda inspiruji :-)
@twigginka Leni,divočinu vařím dle sebe.Taťka dělal 40 let hajnýho,takže divočina se u nás jedla poměrně často.Na sádle jsem zpěnila hodně cibule a přidala kance na kousky.Přidala jsem papriku,sůl,pepř a koření na divočinu(kupuju normálně v krámě).A dusila a dusila.Když bylo maso měkké,přidala jsem rajský protlak a česnek.Bylo to fakt moc dobré.(Cukřík to vůbec nepoznal,myslí si,že to bylo hovězí,takže pšššššššššššššššt)
Teda,kde jsi vzala dívokého kance,nebo samce?
@Honafa Holky,pokud budu přesná,tak v mrazáku.Ale do mrazáku mi dali maso rodiče ti dostali divočáka od známého,který bydlí kousek od nás.Každý rok před vánoci dostávají zvěřinu.Loni to byla srnka,letos divočák
@Honafa no tak to sem se taky chtěla zeptat

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

0 %
0 hlasů

100 %
5 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 5 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40