banner

Celkem 20 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
Na peceni pouzivam jedine maslo, i na chleb ho mam rada, malemu margariny zatim nedavam, dostava bud maslo nebo lucinu, zerve....
Na chleba kvalitní margarín nejlíp s přídavkem smetanového zákysu, na vaření jedině máslo nebo kvalitní olej.
Používáme obojí, margaríny i máslo, to spíš občas, protože ho většinou zapomenu koupit. Na pečení Zlatou Hanou nebo Heru. A není nic lepšího než čerstvý rohlík s kvalitním máslem. Tedy pro mě. Jinak hodně mažeme i Lučinu a Gervais.
Používáme rostlinné tuky. Na klasickém másle mě nebaví, že se musí vyndat z ledničky s předstihem jinak se blbě maže. Většinou ale stejně mažu sobě i dětem na rohlík spíš Lučinu, Gervais nebo Cottage. :)
stridam oboji,stejne se skoro kazde maslo uz pali a roztiratelne je obcas azmoc nadupane vitaminy..prebytek je zase na skodu a vede treba ke vzniku osteoporozy jako u vitaminu A...ale co se da delat...
používám obojí,střídám to.
Ja zas jen margaríny.A do pečení kompromis Zlatou Hanu.Čisté máslo poznám a nedělá mi dobře.Má pro mě pachut tuku.Tak jak ostatní lidi poznají margaríny a nejí je,že mají pachut umělotin.
jen a pouze máslo margarínům jsem nikdy nepřišla na chuť

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40