banner

Celkem 20 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
Na peceni pouzivam jedine maslo, i na chleb ho mam rada, malemu margariny zatim nedavam, dostava bud maslo nebo lucinu, zerve....
Na chleba kvalitní margarín nejlíp s přídavkem smetanového zákysu, na vaření jedině máslo nebo kvalitní olej.
Používáme obojí, margaríny i máslo, to spíš občas, protože ho většinou zapomenu koupit. Na pečení Zlatou Hanou nebo Heru. A není nic lepšího než čerstvý rohlík s kvalitním máslem. Tedy pro mě. Jinak hodně mažeme i Lučinu a Gervais.
Používáme rostlinné tuky. Na klasickém másle mě nebaví, že se musí vyndat z ledničky s předstihem jinak se blbě maže. Většinou ale stejně mažu sobě i dětem na rohlík spíš Lučinu, Gervais nebo Cottage. :)
stridam oboji,stejne se skoro kazde maslo uz pali a roztiratelne je obcas azmoc nadupane vitaminy..prebytek je zase na skodu a vede treba ke vzniku osteoporozy jako u vitaminu A...ale co se da delat...
používám obojí,střídám to.
Ja zas jen margaríny.A do pečení kompromis Zlatou Hanu.Čisté máslo poznám a nedělá mi dobře.Má pro mě pachut tuku.Tak jak ostatní lidi poznají margaríny a nejí je,že mají pachut umělotin.
jen a pouze máslo margarínům jsem nikdy nepřišla na chuť

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici