Inzerce
Inzerce
Inzerce

Dvě čárky :) - diskuze

  • Dvě čárky :)
    Přestože jsem byla přesvědčená, že menstruace dříve nebo pozdějí přijde. A zesílení pachů jsem připisovala premestruačnímu syndromu, i pocit, že musím furt jíst nebo mi bude špatně... Nebylo to u mě dřív nic neobvyklého. Když mi ale 4. den po vynechání menses bylo střídavě na omdlení, střídavě s mi rozostřoval při sousetředění zrak a začaly mě děsně bolet svaly a uvědomila jsem si, že jsem vlastně už tak 2 týdny pořád unavená... Myslela jsem, že je to ten podzim.... A nakonec jsem nemohla na jít ani na cvičení,protože mi bylo jasný, že bych tam s sebou sekla. Při jízdě metrem jsem nezvládla jízdu 10 minut, bez jedné přestávky na vydýchání.... Říkala jsem si je čas koupit test. V pátek 11.11.11, jsem zakoupila 2 testy > 3 tyčinky. Sice jsem propásla 11:11 hodin (šla jsem na to dřív), ale v práci na záchodě s pocitem, že se dnes (v takové krásné datum musí stát něco převratného), jsem počůrala test. Ale nějak sem se moc netrefila (přecejen stress, aby nikdo nepřišel :)). Takže výsledek byl tak 50 na 50, něco jako duch tam bylo, ale zrovna tak to mohla být jedna čárka. Takže jsem byla tam kde před tím. Odpoledne doma jsem tedy zkusila test druhý. A tam ty čárky už byly jasnější. Ukazuju to manželovi a ten se, jakmile mu došlo co to je, začal radovat a už plánovat dítěti maturitu. Musela jsem ho trochu krotit :), přecejen ještě to může být cokoliv, nějaká anomálie, nebo i jestli je to těhtenství, tak přeci lepší bude co řekne doktor a tak. Nicméně manžel začíná studovat internet, až mě nakazil a já se připojila sem :). Od té doby co to vím, tak žaludek víc cítím /řekla bych, že si to jen víc připouštímm/ ale zase na druhou stranu nijak děsný, jen občas mám na něco děsnou chuť kousnu do toho a s fuj to odložím, nebo semo tamo musim trochu prodýchat. Po ránu my mě píchá v břiše. Ale ne jen na jedné staně, ale střídavě na obou. A hooodně mě bolí ruce. A spala bych a spala. Což ale není u mě takhle v listopadu divný.
    Ronja   | 17.11.2011 09:34:17
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Moje pocity 5. týden těhotenství (strana 4)

Poradna

Velikost gestačního váčku

| VAM1111 | 17.04.2024, 17:12

Dobrý den,

mám dotaz, jestli můžete podle přiložené fotky z ultrazvuku posoudit velikost gestačního váčku vůči plodu? Bohužel nevím přesné rozměry, ale plod odpovídá přesně jak dle poslední MS má, hýbe se a má srdeční činnost, na UTZ těhotenství 9+3.

Lékař mi nic špatného ohledně velikosti gestačního váčku neříkal. Pouze já až doma, jak koukám na fotku, tak si říkám, jestli tam má dostatek prostoru. Ve chvíli kdy mi byl UTZ prováděn mě to vůbec nenapadlo.

Děkuji za Vaši odpověď.

Dobrý den,

pokud Váš lékař na ultrazvuku nic podezřelého neshledal, tak se nyní nemáte důvod obávat. Já se z pozice internetové poradny k cizímu ultrazvuku vyjadřovat nemohu, popisovat takto od počítače, bez možnosti si ultrazvuk provést osobně, je prakticky nemožné.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | 18.04.2024, 09:14
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×