Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: Nemocnice Pardubického kraje, Svitavská nemocnice (strana 1) - diskuze

Přidat textové hodnocení
  • První porod
    Rodila jsem 7.7.2014, musím říct, že přístup personálu byl skvělý. Milá porodní asistentka, která se mnou dělala veškerou přípravu na porod a vše mi hezky vysvětlila, stejně tak jako lékaři, kteří ochotně zodpověděli každý můj dotaz. Porod byl na prvorodičku docela rychlý, poranění minimální, zašití výborné. Novorozenecká péče na samé úrovni. Mohu jen doporučit. Já jsem na 100% spokojená.  
    Kristina94   | 05.08.2014 13:47:05
    Reagovat | URL příspěvku
  • Druhý porod
    Rodila jsem v únoru 2014 císařským řezem. Prostředí super, personál ochotný a moc milý. Jen jsem měla výhrady k jedné sestřičce z novorozeneckého oddělení, byla taková ostřejší a s každým rychle hotová. Ale jinak maximální spokojenost, všichni moc milí, hodní, když se člověk něco zeptal, tak poradili. Byla jsem s péčí moc spokojená  
    sweety77   | 15.03.2014 19:06:10
    Reagovat | URL příspěvku
  • Můj druhý porod
    Stejně jako poprvé jsem i svoji druhou dceru rodila ve Svitavách. Nejdříve mě sice v sobotu večer poslali domů, že je ještě čas a že to nemáme daleko, tak ať přijedeme v noci, až budou kontrakce častější, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem skoro celou noc strávila doma, i když jsem nespala. Brzy ráno jsme vyrazili do porodnice znovu a pak už to šlo velice rychle. Přijeli jsme asi kolem 4:30 a v 6:10 byla holčička na světě.
    Co se týká péče personálu, byla skvělá až na drobné výhrady k Dr. Slezáčkovi ( byl u porodu ).
    Carevna   | 21.02.2010 13:25:38
    Reagovat | URL příspěvku
  • perfektní personál
    Já rodila ve Svitavách v listopadu 2009 a nemám jedinou výčitku. Sestřičky se o mě hezky staraly, chodil za mnou pan primář a rodila mě paní doktorka Mojhová.Narodil se mi zdravý a krásný syn Kryštůfek.  
    jájamáma   | 11.02.2010 20:48:02
    Reagovat | URL příspěvku
  • Nemůžu souhlasit
    Je mi líto, ale nemůžu souhlasit s kladným hodnocením  Ve Sy nemocnici jsem rodila v roce 2002. Byla jsem přijata ve dvě hodiny v noci po odtoku plodové vody. Natočili mi monitor a poslali spát s tím, že do dvanácti hodin musím porodit. Ležela jsem na porodním sále na koze, která se pode mnou rozpadla, když jsem šla na záchod. Bohužel se to stejné stalo půl roku přede mnou mojí kamarádce, takže žádná novinka.
    Doprovázela mě sestra, kterou poslali v noci domů, což se mi taky moc nelíbilo, ale budiž.Ráno začaly kontrakce. Nebyla jsem otevřená, takže horor. "Milá" PA Richtrová mě chodila kontrolovat a dost hrubým způsobem mě upomínala, že se nesmím hlasitě projevovat. V jednu chvíli nikdo nepřišel skoro hodinu  , to už jsem nemohla vydržet. Najednou přišel Richtr (operoval) a začal všem okolo nadávat, že rodím. Byla jsem strašně zesláblá, kontrakce po minutě a mezi tím jsem usínala ve stoje, takže malý nechtěl ven. Když kolem mě byli tři doktoři a křičeli na sebe pochopila jsem že je zle. Po zatlačení PA se malý narodil celý fialový a ani mi nebyl ukázán (radši). PA mě nestihla nastřihnout, přestože na ni lékař křičel, takže jsem byla sešitá až...Po porodu jsem musela vzít tašku a jít na pokoj, v HK mě posadili na vozík a odvezli ( rodila jsem tam vloni).
    Nejlepší bylo, když jsem druhý den šla pro malého na novorozenecké tak jsem slyšela jak mě PA pomlouvají. Posléze se mi jedna z nich omluvila, ale co je mi to platné.
    Už je to dost dlouho, ale bohužel několik mých známých rodilo v nedávné době s podobnými zkušenostmi.
    Pokud nemáte problém je všechno v pohodě, ale když se něco stane je zle. Nechci házet na tuto porodnici špínu, jistě jsou tam i hodní doktoři a PA, ale já mám bohužel tuto zkušenost a nikdy už bych sem rodit nešla.     
    katchus   | 07.02.2010 20:28:22
    Reagovat | URL příspěvku
  • Mé dva porody
    Dobrý den, ve svitavské porodnici jsem porodila oba mé syny, staršího v roce 2006, mladšího před měsícem. Byla jsem velmi spokojená jak s péčí o mě, tak o obě děti, při pobytu s druhým synem už byla porodnice po rekonstrukci a samotné pokoje jsou super, konečně WC a sprchy na pokojích. Porody jsem měla naprosto bezproblémové, velmi rychlé, personál ke mě přistupoval citlivě. Jisté výhrady bych měla ke konkrétním sestřičkám, kdy se mi zdálo, že jsem pro ně jen "kus" a že automaticky všechno znám a umím, tudíž nějaké bližší informace mi sdělily až když jsem se přihlásila. Velmi nadšená jsem byla u druhého porodu z pana doktora Kocky, byl nový, nastupoval den před mým porodem, působil na mě velmi mladě a přesto zkušeně. Porodnici určitě doporučuji. Kocicimama
    kocicimama   | 12.06.2009 14:07:32
    Reagovat | URL příspěvku
  • Můj první porod
    Přeji pěkný den,
    ve svitavské nemoci jsem rodila na podzim roku 2008. Přestože jsem měla menší komplikace a pan doktor se rozhodl pro císařský řez vše proběhlo bez menších problémů a krátce před půlnocí byl náš syn na světě. Co se týče poporodní péče a péče o miminko tak si nemůžu na nic stěžovat. Sestřičky mi všechno vysvětlily a ukázaly, a když jsem si nebyla s něčím jistá,tak rády pomohly. Příště pojedu určitě zase do Svitav...
    Janullinda   | 30.05.2009 13:30:46
    Reagovat | URL příspěvku
  • Můj první porod
    Zdravím všechny. moje dcera se narodila ve svitavské porodnici na podzim roku 2007. Co se týká gynekologické péče, musím poděkovat celému kolektivu sester a lékařů. Jelikož jsem měla poslední měsíc těhotenství trošku problémy, musela jsem zde ležet už 2 týdny před porodem a starali se o mě skvěle.
    Akorát mě trošku mrzel přístup sestřiček z novorozeneckého oddělení. Stalo se to, že jsem neměla skoro žádné mateřské mléko ( a nebyla jsem v naší rodině sama a znám i jiné maminky s podobným problémem ) a sestřičky se na mě dívali, řekla bych, tak trochu skrze prsty. Jako bych za to mohla.
    Carevna   | 22.01.2009 13:15:23
    Reagovat | URL příspěvku
  • jak se mi líbilo
    Ve svitavské porodnici jsem rodila v r.2005 a 2008.Byla jsem spokojená s prostředím i přístupem personálu.Velmi si cením péči sester a lékařů novorozeneckého odd. o kojení.Děkuji
    Adámková Jana
    jaada   | 29.11.2008 22:54:25
    Reagovat | URL příspěvku
  • můj první porod
    Přeji krásný den všem budoucím maminkám.Moje osobní hodnocení na porodnici ve Svitavách je jednička s hvězdičkou.Moje dcera se narodila 19.11.2007 i když jsem z porodu měla obrovské obavy,dopadlo to výborně.Přístup sestřiček byl vynikající a díky nim jsem toto období prožila jako opravdu nejkrásnější.Tímto chci poděkovat celému personálu Svitavské nemocnice a popřát všem maminkám hodně štěstí. S pozdravem Markéta Hlubinková
    Angeley   | 23.02.2008 13:19:11
    Reagovat | URL příspěvku
Přidat textové hodnocení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce