Inzerce
Inzerce

Diskuze: NH Hospital, a.s., Nemocnice Hořovice (strana 1) - diskuze

Přidat textové hodnocení
  • rodila jsem císařákem
    Absolutní spokojenost.Za mého 1,5 roku starého roubíře jsem moc ráda.Dr.Ševít je fakt profesionál.Lékař na správném místě.Byl to fofr,neměla jsem pohyby,tak honem na sál.Původně jsem chtěla rodit přirozeně,ale jsem ráda,že to tak dopadlo a náš malej nám dělá radost. 
    milous1   | 13.08.2008 20:14:27
    Reagovat | URL příspěvku
  • kontakt
    Ahoj všem, nemáte někdo nějaký přímy kontakt na Hořovickou porodnici? Emailovka je nefunkční...Děkuji.
    karikarih   | 06.08.2008 12:03:35 | Reakcí: 1, poslední: 06.08.2008 17:00:59
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Dlouhy,ale stastny porod
    Dobry den,manzelka rodila v Horovicich a byla zde opravdu moc spokojena.Na porodnim sale jsme byli uctyhodnych 63 hodin a uprimne receno za takovou dobu poznate jak to tam chodi.Kdyz tam tak lezite a slusite jak se vedle vas kazdou chvilku hlasi na svet dalsi a dalsi prdola a ty lidi kolem jsou stale prijemni a hlavne velmi,velmi trpelivy.A to je to co ta maminka potrebuje asi nejvic,ten pocit,ze je o ni dobre postarano.A to je v Horovicich urcite.
    Hrabak   | 25.06.2008 07:12:10
    Reagovat | URL příspěvku
  • Nemocnice Hořovice super doporučuji
    Dobrý den,
    v porodnici Hořovice jsem rodila 11.9.07, před porodem jsem musela ležet na gynekologii.Oddělení gynekologie musím říci, že je super, přístup sestřiček je obdivuhodný. Lékaři úžasní. Na den narození dcery vzpomínám jen hezky. Mněla jsem úžasný personál jak porodní asistentku tak sestřičku. Musím uznat, že mně rodil pan primář, ale i ostatní lékaři jsou super.Oddělení šestinedělí - nejlepší jsou dětské sestřičky. Na gynekologii jsem se vracela ještě 14 dní po porodu. A mohla jsem ta mít i dceru a opět musím říci, že si nebylo na co stěžovat.
    Pokud se rozhodujete jakou porodnici, pak zvolte jedině Hořovice        
    23andy   | 14.05.2008 17:31:59
    Reagovat | URL příspěvku
  • Podávání informací
    Dcera leží již 3 dny na gynekologickém oddělení má rodit. Nebydlíme v Hořovicích proto tam nemůžeme denně jezdit.Nikdo nám po telefonu nechce podat žádné informace. Máme si do nemocnice přijít.Arogantní pan doktor na tel.311 542 290 mi sdělil, že je to naprosto normální. Sestřička na oddělení mi nakonec poradila, že ji mám zavolat na mobil.
    Děkuji maminky za kladné hodnocení ja to tak hezky nevidím!!!
    reverz   | 18.03.2008 08:47:43 | Reakcí: 3, poslední: 14.05.2008 17:34:33
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Podávání informací
      Dobrý den,já bych jen chtěla říct,že jsem ležela na gynekologii v Hořovicích a ba naopak musím přiznat,že jsem byla velmi mile překvapena přístupen lékařů a sester.Všichni byli profesionální ,milí,starostliví a o nedostatek informací jsem neměla nouzi.A k podávání informací bych chtěla jen podotknout,že 99% žen,které tam leží jsou
      100%informované o tom co se s nimi bude dít,takže není problém o tom své příbuzné nadále informovat.Dnes je trend kvůli ochraně osobních dat pacientek nesdělovat informace po telefonu vůbec.Vždyť do telefonu se jako příbuzný může představit kdokoliv,ne?!!!
      paola   | 28.03.2008 16:51:55
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Podávání informací
        souhlasím a jsem pro...co by měl kdokolivjiný vědět co mi je...pokud to nechce dotyčná sdělit je to její věc
        kamila   | 08.04.2008 07:50:20
        Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Podávání informací
        Musím se přidat, také jsem před porodem ležela na gynekologii a musím jen souhlasit    
        23andy   | 14.05.2008 17:34:33
        Reagovat | URL příspěvku
  • moc doporučuji
    V roce 2004 se mi v Hořovicích narodila holčička. Při přijímání do porodnice (přijela jsem tam 3 týdny před plánovaným porodem), ale neslyšela jsem žádné poznámky typu: další hysterická nebo nedočkavá maminka a pod. Téměř hned se mě ujali, pan doktor mě vyšetřil, všechno mi velmi ochotně popisoval a řekl, že se opravdu narodí už teď. Porodní sál, jestli se tomu tak dá říkat (samostatný pokoj s koupelnou, sedačkou pro tatínka, vanou, míčem, ...) mě dost překvapil (mile). Přístup lékařů byl profesionální a lidský. Poporodní péče o mě i dcerku byla také perfektní - kdykoli jsem něco potřebovala, byla na blízku ochotná sestra. Před propuštěním nám dětská lékařka řekla, co a jak dál, kdy je jaká kontrola. Opravdu jsem tam byla v rukách odborníků, kteří pochopili, že lidský a milý přístup hodně pomůže. moc doporučuji
    KačkaŠ   | 05.02.2008 11:08:53
    Reagovat | URL příspěvku
  • Porodnice
    Ahoj rozhoduji se kde rodit a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte nějaké fotky porodnice v Hořovicích. Byla bych vám za ně moc vděčná. Pošlete mi je kdyžtak na mail smiling.a@seznam.cz díky moc 
    smiling.a   | 28.01.2008 18:55:13 | Reakcí: 2, poslední: 16.03.2008 16:47:27
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Porodnice
      Chce to se tam jet podívat, ale opravdu porodní místnost je supr... Je tam vše co je třeba. Je to nově udělané,takže supr.
      milkiss   | 30.01.2008 14:26:26
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Porodnice
        ahoj ráda bych se tam jela podívat ale jsem z Prahy a teď v těhotenství se mi tam moc nechce. Ale v Hořovicích jsem vyrůstala tak bych ráda rodila tam. Ale díky za odpověď. Už jsem na internetu hledala i nějaké fotky ale bohužel jsem z Hořovic žádné nenašla. ahoj
        smiling.a   | 16.03.2008 16:47:27
        Reagovat | URL příspěvku
  • VÝBORNÁ PÉČE
    Milé maminky v nemocnici v Hořovicích jsem rodila v květnu 2007. Po dlouhém rozhodování mi byla tato nemocnice doporučena a ačkoliv jsem z Prahy po shlédnutí moderní části právě porodnického oddělení a po úžasném přístupu Mudr. Ševíta jsme již neváhaly. Chlapeček se ozval ve 3 ráno a pružnost s jakou jsem byla automaticky přijata sestřičkami i panem doktorem mě utvrdila v tom, že zde jsem mezi profesionály. Porod proběh bez komplikací a dokonce za 6hod, což u prvorodičky není obvyklé. Oddělení šestinedělí ještě sice není zrekonstruováno, ale přístup sestřiček vám to 100krát vynahradí. Rozhodně porodnici VELMI DOPORUČUJI !!!
    Hodně štěstí a zdraví budoucím maminkám i mimi přeje Míša a Davídek         
    kusina   | 23.01.2008 09:39:29 | Reakcí: 2, poslední: 07.02.2008 13:49:31
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: VÝBORNÁ PÉČE
      Já jsem o Hořovicích uvažovala a lituji,že jsem se nerozhodla pro ně.Je tam také dětská JIP?
      veru-beru   | 29.01.2008 08:49:25
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: VÝBORNÁ PÉČE
        Pokud vím, tak ne. Já jsem v Hořovicích rodila v září 2007 a můj doktor (pražský) měl starost, že možná budu rodit dřív - ještě před 36. týdnem. A bohužel rodit v Hořovicích se může až po ukončením 37. týdnu. Naštěstí jsem rodila normálně v termínu a super. Když jsem tam v září byla, tak nějaké miminko mělo problémy s dýcháním a okamžitě tam byla záchranka z motole.
        flodrik   | 07.02.2008 13:49:31
        Reagovat | URL příspěvku
  • Hořovice doporučuji!
    V Hořovicích jsem rodila v dubnu 2006 a mohu jen a jen chválit. 9 měsíců jsem chodila k primářovi Klánovi, který je velice ochotný a vše hezky vysvětlí. U porodu jsem měla doktora Ševíta a vše proběhlo v pořádku, dopředu jsem věděla, že mimi bude mít asi 4kg, tak jsem měla trošku strach, ale vše dopadlo dobře, sestřičky ihned mimi přiložili a na dětském byly sestřičky také moc milé a ochotné, které mi hodně pomohly s kojením.
    Takže rodit v Hořovicích doporučuji!!! 
    pavlinasen   | 22.01.2008 21:37:56
    Reagovat | URL příspěvku
  • porod
    Chtěla jsem jen napsat, že porod v této nemocnici byl opravdu nezapomenutelný.Malý byl opravdu velké miminko,ale řeknu vám péče kolem byla supr a také sestry byli supr..
    milkiss   | 22.01.2008 21:29:09
    Reagovat | URL příspěvku
Přidat textové hodnocení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce