Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: Nemocnice Milosrdných Bratří (strana 3) - diskuze

Přidat textové hodnocení
  • Velké díky Milosrdným
    Pro tuto porodnici jsem se rozhodla díky dobrým zkušenostem mých kamarádek.18.10 jsem tady porodila nádherného syna.Byl to můj první porod,takže jsem byla ze všeho trochu vyplašená,ale díky výbornému personálu jsem to zvládla já i můj partner,který byl celou dobu se mnou.Obzvlášť musím poděkovat MuDr. Jitce Krouželové a báječné porodní asistentce Evě Žemlové.I na šestinedělí a novorozeneckém byli všichni příjemní a vstřícní,nebyl problém se na cokoli zeptat.Příště budu rodit zase jedině tady.
    Martina85   | 31.10.2011 10:35:27
    Reagovat | URL příspěvku
  • Milosrdní :)
    myslím, že název nemocnice mluví za své. Měla jsem tedy štěstí, že můj 1. porod byl bez komplikací a asi jsem měla štěstí i na skvělý personál, mám krásného syna, velmi příjemný bylo, že mi ho po porození hned dali bez ptaní na bříško, byl o zvláštní okamžik :) sestry byly všechny příjemné a překvapilo mě, když jsem od kamarádek slyšela, že jim v porodnicích nikdo neřekl jak miminko vykoupat, jak ho držet a manipulovat s ním, protože tohle je u milosrdnýc samozřejmostí. Takže doporučuji :)
    jajik4   | 20.12.2010 21:37:03
    Reagovat | URL příspěvku
  • chvála
    27.5.2010 jsem v této porodnici porodila nádhernou holčičku. Přístup lékařů a setřiček byl výborný, prostředí také parádní. Rodila bych zde opět. Vytkla bych pouze stravu, to se dá ale vydržet, těch pár dní.
    jezourek   | 30.11.2010 10:51:57
    Reagovat | URL příspěvku
  • já jsem taky rodila tady a absolutne spokojena a az budem cekat druhe pujdu jsme opet
    Buci   | 12.11.2010 08:33:55
    Reagovat | URL příspěvku
  • Spokojenost
    Dobrý den, já jsem rodila U milosrdných 6.6.2010 a můžu jenom chválit. Při příjmu byl teda fofr a musela jsem 2h čekat.. Pak nás ale uvítala mladá porodní asistentka, která nám opravdu hodně pomohla a byla fakt skvělá. Po porodu jsme měli malého 2h jenom pro sebe,kdy jsme hnedka vyzkoušeli kojení a to se nám naštěstí podařilo.Jinak tam chodili asistentky, které maminkám radili jak kojit.Potom malého odvezli na novorozenecké odd a já mohla spat,ale stejně jsem byla tak natěšená,že jsem neusla..Oddělení pro šestinedělí bylo taky dobré, i když jídlo nestálo za nic..až jsem se divila,že jsem měla tak rychle mléko :-) Asistentky chodili několikrát denně a pomáhali nám s kojením a s miminkama. Určitě můžu jenom doporučit
    bahamka   | 09.07.2010 18:42:41 | Reakcí: 9, poslední: 12.10.2010 13:19:01
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Spokojenost
      Ahojky,
      tvoje hodnocení mě tak povzbudilo, že bych tam šla rodit hnedka   Já bych chtěla rodit u Miloušů...teď jsem tam byla na pohotovosti...strávila jsem tam dvě hodiny a bylo to tam takové depresivní...asi je to tím, že já nemocnice moc nemusím   hlavně se bojím nemocnice víc než porodu   asi jsem divná...jinak jsem ve 31tt a po tom tvém příspěvku se už tolik nebojím   Tak díky     . Doufám, že to ta, budu mít taky tak skvělé jako ty  
      elizabetha..   | 13.09.2010 18:55:03
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Spokojenost
        Tak to jsem ráda!Ano,při tom příjmu je to docela depresivní,ale to se bohužel nedá nic dělat..porod jako takový taky není žádný med..Ale nejdůležitější je to,jak se o Vás a o miminko budou starat ostatní a jak Vám se vším do začátku pomůžou a o to se naštěstí starali dobře..Hlavně se člověk nesmí bát na cokoliv zeptat,personál je tam od toho,aby Vám pomáhal..Tak držím palečky, ať máte porod max 20minut :) Já rodila 10h a nedoporučuji :)
        bahamka   | 14.09.2010 10:55:34
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Spokojenost
          No snad to bude rychlé :-). Jen mám otázečku...jaké tam jsou pokoje? Dvou, tří- lůžkové? Doufám, že nevadí, že se ptám...chtěla bych nadstandart....ale nevím jestli se pro nějak nakonec rozhodnu...spíš bych brala kde budeme na pokoji jen dvě....
          elizabetha..   | 14.09.2010 20:46:03
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Spokojenost
            pokoje jsou po třech, ale jestli jste prvorodička, tak bych radila zůstat s maminama..dost se toho od ostatních dozvíte, nepřipadáte si, že jste vtom tak sama...my se s holkama setkáváme každý měsíc a vyměňujem si zkušenosti, je to fajn.
            bahamka   | 16.09.2010 10:28:28
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: Spokojenost
              No to mi taky všichni říkaj...ale já se toho všeho nějak bojím....ale asi dám na tebe a zůstanu s ostatníma   Jsem prvorodička a nevím do čeho jdu to je na tom to nehorší     Ale díky za info  
              elizabetha..   | 16.09.2010 20:35:27
              Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Spokojenost
      Ahojky....promiň, že zase otravuju, ale mám ještě jeden dotaz   . Jsou v nemocnici nějak omezený kufry nebo velký tašky? Četla jsem na diskuzích, že někde právě je.... Já budu mít velkej kufr na kolečkách...myslíš, že se mi do skříně vleze? Nebo kam si ho v tom pokoji můžu dát?
      Díky za info  
      elizabetha..   | 10.10.2010 19:38:10
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Spokojenost
        Ahojky,jsou tam skříně,každá mamina má jednu polici..já měla cestovní tašku, tak ta se mi tam vlezla a stím kufrem asi nebude problém..A co si tam proboha chcete všechno dát?? :-) Nezapomeňte si vzít plenky pro mimčo i pro sebe, ostatní věci Vám může potom donést manžel..
        bahamka   | 11.10.2010 09:33:04
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Spokojenost
          No já ještě právě tašu nachystanou nemám   . Mám zatím jen seznam a právě se bojím, že se mi to do cestovky nevleze...ale taky je pravda, že zbytek mi může přítel donést.... Přemýšlím jestli si tam vzít svůj župan...a hlavně jestli si mám vzít svou zavinovačku....???
          elizabetha..   | 11.10.2010 09:48:41
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Spokojenost
            Župan si tam možná vemte..my jsme rodili v létě, tak nevím :-) Ale zavinovačku dostanete!Dostanete komplet oblečení pro miminko a košilu pro sebe!Věci na cestu domů Vám pak určitě přinese přítel..
            bahamka   | 12.10.2010 13:19:01
            Reagovat | URL příspěvku
  • Mám hezkého syna
    Dobrý den, rodila jsem u Milosrdných poprvé a nemůžu říct, že by se mi nelíbil přístup personálu. Akorát co se mi nezamlouvalo bylo, že mě nechali 14 dní přenášet a pak mi porod vyvolávali přes 40 hodin. Bylo to strašné utrpení, jelikož jsem měla problémy s otevřením a přesto jsem absolvovala několik tablet a pak i kapačky. Bolesti jsem měla po 1 minutě a pořád se nic nedělo. Pak mě vzali císařem a veškerému utrpení byl konec za necelou půl hodinku. Až na to trápení byl přístup personálu dobrý. Po císařu mě převezli na normální gyn. oddělení, kde jsem si prohlédla mého chlapečka a za necelých 15 minut jsem jela zpět na operační sál. Moje děloha nepracovala, tak jsem měla krvácení do břišní dutiny, pak jsem se probrala až na JIP. Byla to strašná bolest, ale zároveň štěstí. Chlapeček vážil přes 4 kg a měl 53 cm, takže cvalík. Na šestinedělí, kam mě druhý den odpoledne převezli bylo pár sester velmi příjemných, ale holt se našli i ty více nepříjemné a bezohledné. Ale asi se není čemu divit, mají toho sami dost a ty platy nejsou také nic moc. Jinak jsem byla asi spokojená.
    monvla   | 10.03.2010 07:31:43
    Reagovat | URL příspěvku
  • prijemne prostredi
    zvolila jsem si "Milouse" z ryze praktickych duvodu - jsou na trati tramvaje, kterou jsem mohla ja i rodina v pripade potreby vyuzit. jak to byva, nakonec jsem se se svou hodinkou potkala uplne jinde, nez jsem planovala, ale i tak to byla dobra volba. Ackoli jsem predtim nemocnici nenavstivila a tudiz jsem netusila, do ceho jdu, musim je pochvalit, od prijezdu na prijem (s prasklou vodou) az po peci o meho chlapecka na novorozeneckem. Nejen profesionalni, ale i lidsky prijemna byla naprosta vetsina tech, s nimiz jsem se setkala. Take pozorne sledovali vsechna miminka a tak mi drobecka pro jistotu dali na dva dny do inkubatoru se dohrat, kdyz se jim zdalo, ze postenkava. Take muzu rict, ze vsechny moje kamosky, ktere byly u "Milousu" poprve, pilne srovnavali prostredi i dalsi veci a zminovali jako velke plus nejen prijemne prostredi pokoju, ale i komfort s vahou a zazemim pro koupani miminek v predpokoji (nikoli na chodbe jako jinde). Jidlo mi chutnalo, nejsem vybirava a podle meho ho bylo i dost, ale jine mamky by si daly radsi nasup nebo brblali, ze neji tohle nebo onohle, ale myslim, ze ty by si nasly vsude neco. shrnuto a podtrzeno, mohu jen doporucit a to i v pripade, ze pojedete narychlo a trefite se do skrumaze dalsiho hejna maminek, na ktere to prislo taky, jako ja.
    sykiescz   | 21.01.2010 22:29:46
    Reagovat | URL příspěvku
  • Dva pohodove porody, dve spokojene deti a jedni spokojeni rodice
    U Milosrdnych jsem rodila v unoru 2008 a v listopadu 2009 a v obou pripadech v podstate nemam, co bych vytknula... Oba porody probehly velmi rychle, bez vaznejsich komplikaci, i presto, ze ani jedno z deti nebyl zadny drobecek... Partner byl v obou pripadech pritomen. Personal hodnotim na jednicku - lekari odvedli svou praci vyborne a sestricky a porodni asistentky jsou hodne, napomocne a stale usmevave... S kvalitou poporodni pece jsem byla velmi spokojena, u Milousu je pohodove rodinne prostredi, na celem oddeleni je myslim pouze kolem 30 luzek... Strava mi taky moc chutnala, s maminkami na pokoji jsme se shodly, ze je skoda, ze nemocnice nenabizi dodavkovou sluzbu jidla domu po obdobi sestinedeli :-)
    lenule79   | 14.01.2010 14:42:14
    Reagovat | URL příspěvku
  • "u Miloušů"
    Porod i šestinedělí " u Miloušů" byl skvělý. Protože jsem musela 2 měsíce před porodem ležet i na gynekologickém oddělení, kde se o nás všechny báječně starali,tušila jsem ,že to bude v porodnici obdobné a nemýlila jsem se.Chtěla jsem zde jmenovitě děkovat lékařům i sestrám,ale pak jsem si uvědomila,že tam byli všichni milí a vstřícní.Takže moc všem děkuji a "Milouše" doporučuji.Jen bych jim přála větší prostory.Veronika Nováková 
    emanka   | 04.01.2010 16:06:04
    Reagovat | URL příspěvku
  • V nemocnici jsem byla maximálně spokojená.Porod proběhl hladce a na šestinedělí byly sestry příjemné a i ochotné. Je pravda, že na šestinedělí se o 5 ráno mlátilo dveřmi, což bylo dost nepříjemné, ale nestávalo se to každý den. Horší bylo, že některé maminky, které tam rodily už podruhé si mysleli, že jim to tam patří se chovaly dost lhostejně vůči ostatním prvorodičkám. Ale na personál si stěžovat nemůžu. Kdybych si měla vybrat kde budu příště rodit, určitě nebudu váhat a opět se rozhodnu pro tuto nemocnici. Děkuji celému personálu.
    jean   | 08.12.2009 14:35:54
    Reagovat | URL příspěvku
Přidat textové hodnocení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce