Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: Nemocnice Kladno, a.s. (strana 1) - diskuze

Přidat textové hodnocení
  • Velká spokojenost
    V porodnici Kladno jsem byla moc spokojená, pár dní jsem tam ležela ještě před porodem na sledování. Rodila jsem v 05/2009. Sestřičky a doktoři byli moc milý a příjemný. 
    janapechmanova   | 03.10.2011 17:34:18
    Reagovat | URL příspěvku
  • Kladno
    V porodnici Kladno jsem rodila 2006. Měla jsem partnera u porodu a stihly obsadit alternativní box. Žádné komplikace nebyly, takže sestry chodili jen pravidelně kontrolovat. V 18 h. se vyměnila služba, kde sestry byly mnohem příjemější a jedna poskytla dobrou radu jak se skutečně během stahů uvolnit. Po třech hodinách začal porod, sestřičky byly super, podporovaly, byly milé, doktora příchodem hned upozornily že rodím v pořádku jen že trošku kříčím, což jsem vůbec nevěděla..:))ale prý ať křičím protože mi to jde stím moc dobře, asi zvyk z cvičení kde si ráda zakřičím. Mohly jsme miminko fotit i při příchodu na svět, mimi jsem dostala hned k prsu..krásný. Pak jsem byla dvě noci na normálním pokoji, vedlejší miminko plakalo stále, dokonce ho sestry i po půlnoci mamince odnesly aby jsme se vyspaly, mýho malýho to naštěstí nebudilo. Pak jsem přešla na nadstandard když se uvolnil, kde jsme měly absolutní klid. Máte tam televizi, vaničku pro miminko...Pokud jsem něco potřebovala sestry poradily. Návštěvy jsem mohla mít kdykoliv. Na stravu si stěžovat nemohu. I když něco výraznějšího z venku bodlo...))Teď jsem těhotná a určitě budu rodit v kladenské nemocnici, byla jsem spokojená. S ničím nepříjemným jsem se tam nesetkala naopak a s miminkem jsme měly naprostý klid a soukromí. Takovým co vyžadují soukromí doporučuji nadstandard. Kdo vyžaduje kontakt s maminkami je nads. zbytečný.
    Lajlinka   | 15.11.2010 10:28:41
    Reagovat | URL příspěvku
  • tesim se tam znovu
    Dobry den, rada bych se podelila o sve zkusenosti s touto porodnici. Rodila jsem tam 2x a mohu jen potvrdit slova chaly, ktere uz tu byli napsane. Poprve, v r.2001 jsem prijela rodit sama, bez partnera,por.asistentky byli velmi mile,vysetreni probehlo rychle,ale citlive,nabidli mi veskere moznosti zprijemneni 1 doby por., ktere meli k dispozici:sprchy, balony apod, ulkazali mi jak mohu relaxovat mezi stahy.Pochopitelne nemeli na starost jen mne a tak mi nabidli asistenci studentky, co tam byla zrovna na praxi,abych tam nezustavala uplne sama, kdyz jsem tam nemela partnera.U porodu mne pak ta slecna drzela treba za ruku.Kdyz prisel cas, objevil se doktor, ktery, mne trochu vylekal svym zjevem:vypadal jako dalsi student, ale zdani klamalo.Byl to ten dr.Urbanek na ktereho uz tady dole zpivali chvalu. Pak po 7 letech jsem ho potkala znovu:porad vypada, jako student, ale je to velice zkuseny, dobry a k pacientkam velmi taktni doktor. Sestricky na sestinedeli byli stejne mile a pozorne.Vzpominam si, ze jsem mela problem s tvrdnutim a bolesti v prsou, v noci se uz to nedalo vydrzet,tak na me zavolani prisla sestra a masirovala mi prsa snad pulhodiny, nez se mi ulevilo,ukazala mi jak na to a pak uz jsem to zvladala sama.Po 7 letech, v roce 2008 jsem byla mile prekvapena jiz v tehotenske poradne a to diky dr.Bradkove. Jestli se da o nekom rict, ze je andel, tak urcite o ni, velice obetava,k pacientkam citliva, pozorna a profesionalni doktorka, v porodnici jsem kvuli predporodnim komplikacim stravila skoro mesic-3 tydni na "cekankach"a 5 dni po porodu, a vypadalo ze tam snad bydli:videla jsem ji tam ve dne v noci, casto bylo videt, ze je dost unavena ale nikdy se to neprojevilo ve vztahu k pacientkam, ba naopak,vzdy se snazila jen o to nejlepsi.Za tu skoro mesicni dobu, co jsem v porodnici stravila,mohla jsem pozorovat snad kazdeho zamestnance a nemohu rict nic jineho, nez slova chvaly a vdeku.Jedine, co mi tam trochu mrzelo,byla kvalita uklidu WC na sestinedeli, vzhledem k poctu rodicek a problemum,ktere maji,mohli by tam uklizecky zavitat casteji, no a pak jeste ten pro mne sileny nemocnicni rad:v 5 rano nas budili na mereni tlaku, v 6 na mereni teploty,no a v 7 uz byl nastup na monitor, ale to se tykalo pouze tehulek na "cekankach".No a ta povestna strava...Je pravda,ze kazde pondeli se objevila nutricni terapeutka a ptala se nas na pripominky, hlasili jsme, ze crstve rohliky pro kojici matky, to asi nebude to prave..priznam se, ze nevim, jestli vzala nasi slova k srdci :) Na druhou stranu, znate nemocnici kde se vari vyborne? Shrnuto:rodila jsem na Kladne 2x s odstupem 7 let a byla jsem tak spokojena, ze jsem se rozhodla i pro 3 porod, termin mam 14.10.10 a uz ted se moc tesim
    Varvara   | 26.06.2010 22:14:36
    Reagovat | URL příspěvku
  • Porodnice Kladno
    Já jsem byla velmi spokojená, sestřičky a pan doktor, byla jsem velmi spokojená. Až bych šla rodit znovu, tak bych jsi vybrala opět na Kladno. Jinam bych nešla. Byli ku mne opravdu milý
    Miška   | 01.06.2010 09:15:28
    Reagovat | URL příspěvku
  • Porodnice Kladno - velké PLUS
    Maximální spokojenost!!! V této porodnici jsem před týdnem porodila svého druhého syna a jestli budu mít třetí dítě, tak půjdu jedině sem. Prvního jsem rodila v Podolí, byla jsem spokojená, ale s Kladnem se to nedá vůbec srovnat.
    V poradně milé sestřičky, dr. Urbánek skvělý lékař. Nikdy jsem nemusela zbytečně čekat.
    Porod byl rychlý, v noci. Měla jsem štěstí na alternativní box, kde jsme měli s manželem soukromí. Porodní asistenky moc milé, příjemné, do ničeho nenutí (pokud nejsou komplikace). Po přípravě (Yal) jsem mohla být celou dobu ve sprše na balonu, ale porod šel opravdu rychle, tak po půl hodině jsem se přesunula na křeslo a do pěti minut byl syn venku. Rodil opět dr. Urbánek, max. profesionální, porodila jsem bez sebemenšího poranění. Miminko mi dali hned na břicho, pupečník přestřihl manžel, pak šel se sestřičkou z dětského syna ošetřit a hned jak se vrátili, tak jsme zkusili syna přiložit k prsu. Dvě hodiny po porodu jsme strávili ještě na boxu, miminko bylo celou dobu s námi, nikdo zbytečně nerušil.
    Na šestinedělí nebyl hned volný nadstandart, tak jsem první dva dny strávila na standartním oddělení. Nebyl to sice takový komfort, ale nebylo to nijak strašné. Záchody a sprchy jsou sice staré, ale Podolí mi přišlo daleko horší. Gynekologické i dětské sestry moc milé, ochotné, nic nebyl problém. Byla jsem na oddělení týden, takže jsem poznala většinu personálu a opravdu jsem nenarazila ani na jednoho nepříjemného člověka.
    Maximálně jsem ocenila přístup dětských sester ke kojení a dokrmům. Oddělení je opravdu „přátelské k dětem“, pokud maminka ještě dostatečně nekojí a miminko má hlad, tak není žádný problém přidat dokrm. V Podolí to byl problém, malý měl hlad a já mléko nikde, musela jsem ho mít pořád u prsu, nemohla jsem se ani najíst, chvilku odpočinout, v noci jsem brečela zoufalstvím a únavou – upřímně se nedivím, že byl s mlékem problém. Z toho jsem měla veliký strach. V Kladně se ale nic podobného nekonalo. Jakmile kojení nestačilo, malý dostal bez problémů dokrm. Viděla jsem malé spokojené miminko a já byla spokojená, žádné nervy a stres. Kojení se rozjelo jako nic.
    Sestřičky ochotně a rády poradí. Pohlídají miminko, když musíte do sprchy nebo k lékaři. Sice se občas rady trochu liší, ale já už byla zkušená mamča, tak jsem si vybrala, co jsem potřebovala a pilovala jen detaily .
    Jak jsem psala, druhý den odpoledne na mne vyšel nadstandart. Sice jen ten se společnou toaletou a sprchama, ale i tak to bylo super.
    Jídlo bylo teda chvilkama nic moc, ale sníst se dalo skoro všechno. Není uzpůsobené kojícím maminkám, ale to není nikde.
    Takže Kladenské nemocnici veliké PLUS! Rozhodně můžu jen doporučit! A až proběhne rekonstrukce oddělení, bude to naprosto bez chybičky!

    tatanaok   | 31.05.2010 13:55:46
    Reagovat | URL příspěvku
  • Porod do vody
    Máte některá z vás zkušennost s porodem do vody v této porodnici? Předem moc děkuji.Petra
    Sestřička   | 01.04.2010 18:51:50
    Reagovat | URL příspěvku
  • nemocnice Kladno
    Když jsem čekala první tak jsem rodila ve Slanym protože jsem slyšela o Kladně hodně pomluv po pěti letech jsem čekala druhé dítě a šla do Kladenské porodnice přesto že jsem ve Slanym byla spokojená ale Kladno je pro mě blíž můj gynekolok skončil v půlce mého těhotenství na kladně v nemocnici mě bez problémů vzaly do poradny všechny sestřičky byly moc hodný a příjemný pani doktorka Stránská byla skvělá moc příjemná a profesionální škoda že nemá soukromou ordinaci okamžitě bych k ní přešla v porodnici přesto že měly plný ruce práce byly všichni hodný byla jsem s Kladenskou porodnicí 100% spokojená hlavně se sestříčkama všechnu nejhorší práci odnesou oni a přesto jsou příjemný a usměvaví určitě tuto porodnici doporučuji    
    jancachlupca   | 23.01.2010 20:38:53
    Reagovat | URL příspěvku
  • Spokojenost
    Musím se podělit o své zkušenosti z této porodnice. 17.2.2009 se nám tam narodil syn císařským řezem. Jejich rychlost byla neuvěřitelná v 10.00h jsme dorazili a v 10.24h bylKubíček na světě. A to ještě byli bojové podmínky, protože jim uklizeli porodní sály a museli jsme jet rodit na gynekologii. Přístup všech co se kolem mě pohybovali byl úžasný neustále se mnou komunikovali uklidnovali, protože s námi nemohl být tatínek. To mě moc mrzelo ale bohužel se nedalo nic dělat. Na šestinendělí byly sestřičky velice vstřícné, trpělivé a milé i když bylo plno, zvládali to bezvadně. O miminka se také starali hezky s láskou až jsem trochu žárlila:-)) protože jsem se o malého 3 dny nemohla starat. A kojím dle mého názoru také právě kvůli starostlvosti a vytrvalosti sestřiček, kdy i malého nosili každé 3 hodiny i když jsem neměla 3dny ještě mléko.
    jen by se mělo více investovat do vybavení a do zútulnění porodnice ale to bohužel není v kompetenci sestřček ani doktorů ale těch co sedí na prameni.
    Ale jinak porodnici doporučuji a příště pojedeme zase jen tam. hezký den přeji všem.   
    LuckyKaty   | 23.06.2009 14:08:37
    Reagovat | URL příspěvku
  • porodnice Kladno
    Strašně moc jsem se těšila,až budu moct napsat svoje hodnocení porodnice v Kladně!! Vždycky jsem slyšela jen to nejhorší a proto jsem původně chtěla samozdřejmě porodit v Praze.Jenže babyboom mi nedal na výběr. Praha byla totálně plná a mě nezbylo než se uchýlit do Kladna. Můj porod byl plánovaný císařský řez,tedy nevím,jaké to je rodit přirozeně pod taktovkou místních doktorů. Přesto si odvážím napsat,že péče,přístup,prostředí,komunikace s personálem je víc než dobrá!!!Staral se o mne i císařský řez provedl doktor Urbánek.Nenápadný mladý muž s velmi lidským přístupem.Sestřičky na oddělení gynekologie kde jsem trávila dobu před porodem,ale i pak sestřičky na oddělení šetinedělí,byly báječné. Sněkterými byla větší sranda s jinými méně,ale každý jsme nějaký,nikdo z nás nejsme prototypem dokonalosti.Sestřičky z oddělení novorozeneckého jsou skvělé,pomohou vždycky a poradí všecko co vědí.
    Jediné co mi vadilo a čemu jsem se nechtěla podvolit je nemocniční řád,který nevyhovoval rytmu mého miminka,a proto mi vadil.Většinou nám to vyšlo vždycky tak,že při kojení buď já měla jít na jídlo,nebo přišla vizita,nebo se muselo koupat atd. A proto jsem chtěla co nejdřív domů a těšila se na vlastní režim a pohodu.Jenže tenhle můj povzdech není negací vůči porodnici.Jen konstatování,že tak to je a je třeba se s tím na bodu nezbytně nutnou vyrovnat.Když je člověk v nemocnici,tak si přece nemůže myslet,že to bude komfort,jako by byl doma ,nebo na hotelu.
    Tak sem nakonec ráda,že jsem byla v porodnici v Kladně a mohla napsat,že se tam třeba příště klidně a ráda vrátím. 
    1kenken   | 05.01.2009 09:43:20
    Reagovat | URL příspěvku
  • Cože?
    omlouvám se,ale dost informací mě překvapilo a to jsem v této porodnici rodila již potřetí.
    Zvlášt mě rozesmála poporodní péče.Individuální péče o čerstvou maminku je jako míněno co?Snad to, že můžu sama do sprchy pár hodin po porodu.LTV jsem vydedukovala jako tělocvik, jo pravda, na okně ležel nějaký papír.A při možnosti výběru stravy se už chechtám téměř hystericky,jediný možný výběr je totiž ten, že bud tu sekanou,(vejce natvrdo, zelný salát, čerstvý chleba,buchtičky atd.)sním, nebo ne.A že strava naprosto není v této porodnici vhodná pro kojící matky, na tom se shodly všechny mamky.A o návštěvách od 15do 17 hodin ani nemluvím, byly sestřičky co mají pochopení pro manžely s delší pracovní dobou, ale také nepříjemné zdravotnice, díky nimž někteří tatínci viděli svá mimča při porodu a pak až když si je vezli domů.No, těch pár dní se to vydrželo,a jsou tam opravdu i moc milé sestry a sanitárky a těm patří můj dík.J.S.
    janca11   | 14.02.2008 15:09:54
    Reagovat | URL příspěvku
Přidat textové hodnocení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce