Inzerce
Inzerce
Inzerce

Diskuze: Nemocnice Břeclav, p.o. (strana 1) - diskuze

Přidat textové hodnocení
  • Porodnice
    Zdravím všechny.Mám 3 chlapce jen 2 jsou odrozeny v Břeclavě.Ten poslední dal nám všem zabrat i sestřičkám. Ale vše proběhlo v pořádku.tak nevím proč by si čověk měl stěžovat 15.12.08 jdu znovu a jede se do Břeclavské porodice.jsou tam všichni moc skvělí.     
    chlapci   | 11.05.2008 17:17:06
    Reagovat | URL příspěvku
  • Zdravím,
    taky mám rodit v září, ale i přes špatné zkušenosti, které jsou tu uvedené to risknu. jsem z Hodonína a tady porodnici, bohužel zrušili. Rodila jsem tu poprvé a byla jsem nadmíru spokojená s celým personálem. Teď mám na výběr buď Kyjov nebo Břeclav a rozhodla jsem se už na začátku pro Břeclav. Taky jsem zvědavá, co mi řekne sestra, která tam teď leží s dcerou, která se narodila včera. Bohužel, porod asi moct hodnotit nebude, protože nestihla dojet do porodnice a tatínek odrodil malou v autě skoro před nemocnicí....
    angelika77   | 29.04.2008 15:13:50 | Reakcí: 1, poslední: 30.04.2008 09:47:03
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Zdravím,
      Ahoj,
      proti našim maminkám, které musely rodit ve své spádové porodnici, máme velkou výhodu - můžem rodit třeba v Aši, když tam stihnem dojet    ... Takže proč se omezovat jen na Břeclav a Kyjov?!...Přeji bezproblémový porod!!!
      venoli   | 30.04.2008 09:47:03
      Reagovat | URL příspěvku
  • porodnice
    Zdravím.Jak tak čtu vaše hodnocení tak začínám mít čímdál větší strach.V září mám jít rodit a rozhoduji se kam.Rodila jsem sice už dvakrát,ale v Hustopečích atam je to zrušený.Bylo to tam v pohodě.Budu rodit po 13 letech takže jako poprvé.Kamarádky v Břeclavě rodily a nestěžovaly si.Tak uvidíme....
    andrejs   | 17.04.2008 09:03:17 | Reakcí: 2, poslední: 24.07.2008 13:18:17
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: porodnice
      Ahoj, reaguji na Váš příspěvek. Jsem na tom obdobně,budu rodit v září a také po 13 letech. přemýšlela jsem dlouho jak to vyřešit, zda Břeclav či Kyjov. Nakonec to bude ale asi Břeclav. Nevím jestli se tam mám nějak dříve zajet podívat a seznámit se s prostředím, jak o tom slyším v televizi, nebo to nechat až na samotný porod. Poradíte mi někdo?  
      Matinka   | 09.06.2008 19:01:11
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: porodnice
        Určitě je dobré se tam jet podívat,já tam byla v r.2006 na předporodním kurzu a dobré,i když realita je vždy jiná,ale chtěla jsem vidět prostředí a tak.Pa
        heleluš   | 24.07.2008 13:18:17
        Reagovat | URL příspěvku
  • Porodnice Břeclav
    Dobrý den. Celkem se mě z příspěvků o téhle porodnici dělá špatně a mám pocit, že jsou zčásti vymyšlené. Já jsem zde rodila a to po doporučení několika známých, které zde rodily a byly nad míru spokojené. Rodila jsem po 12 letech, takže skoro jako poprvé, paní doktorka i asistenky byly na mě moc hodné, i přesto, že jsem se chvilkama chovala jak malá holka, na poporodním i na šestinedělí byly skvělé a moc ochotné sestřičky. Souhlasím jen s tím názorem, že sestřičky na novorozeneckém oddělení byly šílené, řekla bych, že až nechutné, byla tam jedna jediná, která byla hodná a ochotná vše vysvětlit, ale naštěstí syn byl naprosto zdravý a v pořádku, tak jsme je nějak extra moc nepotřebovali. Za 3 měsíce mám jít rodit znovu a nepůjdu jinam.
    Kakája   | 14.04.2008 21:20:25 | Reakcí: 2, poslední: 28.04.2008 20:20:56
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Porodnice Břeclav
      Zdravím,
      nechápu, proč by si měl někdo vymýšlet, když hodnotí porodnici... Každý porod je jiný, někdo má lepší zkušenosti, jiný horší. Neberme ostatním právo vyslovit svůj názor. Mě názory jiných nepřekvapily. Mám 2 děti, obě se narodily koncem pánevním (dcerka v 35.t.), ne v Bř., ale v Brně. Rodit v Břeclavi jsme s manželem odmítli, můj lékař mi taky doporučil Brno... Spousta kamarádek i moje sestra rodily v Bř., téměř každá měla problémy(po bezproblémovém těho) a mají na porod dost hrozné vzpomínky. To já říct nemůžu, pokud budem rodit znovu, tak v Bř. stoprocentně ne...
      venoli   | 23.04.2008 12:03:59
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Porodnice Břeclav
        jsem moc ráda venoli že jsi tohle napsala,nechápu proč bych si já nebo ostatní holky měly vymýšlet,každý zažil to co zažil a má právo to sem napsat když může.
        heleluš   | 28.04.2008 20:20:56
        Reagovat | URL příspěvku
  • ještě bych ráda dodala že jsem celkem na porodním a šesti nedelí strávila 14dni v listopadu a 18dní v únoru a za celou tu dobu jsem neměla jedinou stížnost, jenom na doktora Bambase si musí člivěk zviknout, ale já se odsvích 18let živím jako kuchař-číšník po restauracích,hotelech apod tak sem došla dostiku s ruznými lidmi tak mě hned tak něco nevivede z míry ani tento doktor Bambas a když ho člověk líp pozná tak zjistí , že ani neni takovej kakabus jak se tváří.
    apolli   | 03.03.2008 18:15:34 | Reakcí: 4, poslední: 13.01.2010 21:54:28
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Tak to je fajn,že jsi byla spokojená.Já tam ležela 4 dny jen na pozorování.MUDr.Bambas mi akorát zkritizoval pohlaví našeho miminka,takže mě to bohužel stačí.Netrhnu si tam jít,navíc když na hekárně je víc ženských a tatínek tam může jít až v 2.době porodní.
      evasarlot   | 11.03.2008 15:46:12
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE:
        pokud se rodí na nadstandartu tak je partner s tebou po celou dobu a si sama a Bambas je fak někdy mamlas , ale dá se přežít jen má člověk někdy chuť dát mu do nosu  vono je to vždy na názoru třeba jedna moje kamoška před 5 lety v Brně málem vykrvácela na chodbě po porodu, všimla si ji až po 3hodinách sanitárka co šla uklízet po porodu jinej sál, pak ležela 4dny na intenzivce, vono každej člověk má jiný skušenosti, třeba když se podíváš na Rodina.cz tak tam jsou zase jiný skušenosti
        apolli   | 16.03.2008 16:53:55
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE:
          Docela mi uchází, proč bych si měla zvykat na to, že je doktor mamlas atd... Pokud neumí jednat s pacientkami, tak ať dělá jinou práci... Jeho pověst dobrého porodníka dost kazí zvěsti o jeho hrubém chování.
          venoli   | 30.04.2008 09:37:51
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Ahoj, já rodila v Břeclavi v roce 2006. Byla jsem tam maximálně spokojená!!! Jediné, co mne tam spolehlivě vytáčelo, byl právě doktor Bambas. Občas jsem měla pocit, jako kdyby tam byl primářem on a ne jeho manželka :-(. Jinak péči i ochotu zaměstnanců hodnotím na 1***. A to i vzhledem k problémovému porodu. Do Břeclavi klidně znovu.
      monikah   | 13.01.2010 21:54:28
      Reagovat | URL příspěvku
  • ahoj holky, jemi líto ,že máte špatné skušenosti s porodnicí břeclav, já je mám naopak velmi dobré jak s personálem na šesti nedělí, porodním sále tak i na novorozeneckém. V listopadu 2005 jsem ležela na šestinedělí 2 týdny na pozorování,mám vrozenou srdeční vadu, po propuštění jsem jezdila každý týden na kontrolu na internu a jednou za 14 dní na porodní. Rodila jsem v únoru 2006-vyvolávaný porod ,termín porodu byl stanoven na 4.2 , ale nic se nedělo tak mi porod vyvolaly, rodila jsem přirozeně, mohla jsem využít veškeré dostupné vybavení-balón,sprchu,vanu apod, během porodi jsem měla ještě 3 kapačky sestry mi ochotně uvařily čaj a i jinak mi spříjemňovaly těch 23hodin než sem porodila 4,20 kg a 53 cm velkou holčičku, využila jsem nakonec i nabýdku anesteziologa na epidural - dává se ve dvou inekcích - asi v 2 hodinovém intervalu - vpich se provádí do oblasti páteře a to pouze jeli rodička otevřená na méně než 7cm, muže se totiž stát že použití anestézie porod zbrzdí nebo i zastavý. Rodila mne pani primářka Jana Bambasová a byly velmi příjemná a šikovná přesto ,že se dceři moc na svět nechtělo a paní doktorka ji musela táhnout zatím co se sestry snažili mi tlačit na břicho, samotný porod po otevření na 10cm netrval ani 10min.  ten nepříjemný pan doktor, o kterém jste se zmiňovaly je pan doktor Bambas, je sice nepříjemný, ale špičkový porodník   a nejednomu dítěti zachránil život . Budu zase rodit jedině v Břeclavi. Já byla navýsost spokojená   
    apolli   | 03.03.2008 18:07:55 | Reakcí: 1, poslední: 13.01.2010 23:24:47
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      O odbornosti pane doktora bych opravdu nepochybovala, ale asi by měl "trochu" nebo spíš hodně vážit svá slova. Komunikace s pacientkami je velmi důležitá. Asi každá žena po porodu je vystresovaná a nevhodné chování pana doktora v této situaci není zrovna na místě.
      monikah   | 13.01.2010 23:24:47
      Reagovat | URL příspěvku
  • Tak nevím jestli tam půjdu rodit.Moc času na rozhodování nemám.
    evasarlot   | 12.02.2008 13:37:47 | Reakcí: 7, poslední: 23.04.2008 12:27:21
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Ahojky,však to zkus,myslím že si nikde nevybereš,záleží na lidech,jako na porodním byli fajn jak kteří,na šestinedělí dobré ale ty z novoroz.děd,děs!!!a byla jsi tam na kurzu??však bys viděla jaké to tam je,je na nic že v té první době porodní ležíš aj se 3holkama(jen jeden záchod a sprcha) v pokoji a hekají tam na vzájem,to je blbé,to já myslela že budu sama s mojím a nic,až na porodním sále jsi sama a s někým.Uvidíš....      Držím palečky
      heleluš   | 12.02.2008 19:51:54
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE:
        To je pěkně blbé.Ležela jsem tam teď nedávno 4 dny.Vím jak to tam vypadá.V Brně jsi sama celou dobu a s taťkou.Přemýšlím že si zaplatím nadstandard porodní.
        evasarlot   | 13.02.2008 10:42:46
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE:
          jako v Břeclavě??takže jinak víš jaké to tam je,i když na tom šestinedělí už si s jednou maminkou,to bylo dobré ale ta první doba porodní to je blbé já bych uvítala raději soukromí,a v kterém už jsi týdnu?? 
          heleluš   | 13.02.2008 18:06:51
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Já rodila v BV před rokem. Nemůžu si na nic stěžovat. Byli obětaví a moc my pomohli. Mě sice nesedla mamina, která byla se mnou na pokoji, ale to se dá vyřešit nadstandartem (pokud nebude obsazený), i k porodu se dá využít nadstandartního porodního sálu, ale to si myslím, že je zbytečné, stejně si ho neužiješ. Já měla klasický porodní sál, byli tam ribstoly, gymn.balon, chodila jsem do sprchy, manžel byl pořád se mnou.  Pokud by s tebou nechtěl nastávající taťka jít k porodu vem si někoho jiného, je to fakt dobrá podpora tam mít někoho blízkého.
      Kačislava   | 14.04.2008 22:16:52
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE:
        Tátu sebou vezmu určitě,nechci tam být sama,ale jelikož mám s BV nemocnicí špatné zkušenosti ve více směrech,tak tam nejdu.Jsem znechucená jen když někdo to slovo řekne.To bych radši odrodila doma jak tam. 
        evasarlot   | 20.04.2008 13:31:11
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE:
          Zdravím,
          mám podobný názor na bř. nemocnici- spousta špatných zkušeností atd... Rodila jsem 2x v Brně- 1.na Obilňáku(Dominik 3,5roku), 2. v Bohunicích(Linda 4 měsíce).Oba porody koncem pánevním, ale normálně, malá v 35.týdnu. Obě můžu jen doporučit! Bohunice byly lepší, na Obilňáku je to horší s návštěvama, nesmí na pokoj a děti by neměly zase z pokoje-jen ukázat mezi dveřmi a dost...to je dost šílené. V Bohunicích nic takového není, i když mají stejné vedení oddělení. Také sestry (dětské i ženské)byly v Bohunicích super-nesetkala jsem se nikde s tak bezvadným přístupem! Navíc propouští domů klidně i už 3.den, pokud je vše ok, já šla s malou 5. den a to byla 5 týdnů před termínem a měla 2,26kg. MOOOC doporučuji a držím palce.    
          venoli   | 23.04.2008 12:27:21
          Reagovat | URL příspěvku
  • porod
    Ahojky je mi 27 a rodila sem v Břeclavi a taky bych tam už nikdy nešla.Doktor na předporodním byl taky opravdu nepříjemný.Jen mi napíchl vodu a už se o mě nestaral.Ale porod sem měla dobrý a rychlý.Na novorozeneckém oddělení byla jen jedna ochotná setřička jinak ostatní nestály za nic chovali se jako kdyby je někdo strašně otravoval přitom to je jejich práce.Nadávaly a taky sem si tam připadala že sem tam dcerku sice porodila ale nebyla moje ale jen sem jí měla pujčenou...takový můj pocit jak se chovali sestry.A když mě propouštěly ukradly mi peněženku ze všemi doklady takže nic moc všechno schánět pa...
    J.Radka   | 04.02.2008 21:49:23 | Reakcí: 1, poslední: 22.07.2008 15:07:16
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: porod
      přesně takový pocit ze sestřiček na novorozeneckém jsem měla taky. Většina z nich byla hrozná. Jenom dvě tam byly hodné.
      Radulín   | 22.07.2008 15:07:16
      Reagovat | URL příspěvku
  • Duben 2005
    Zdravím, měla jsem 2porod ale prvý v nem.Břeclav,přenášela jsem 2dny,dítě bylo velký nechtěli čekat ráno mě odpustili vodu a manžel ji pomáhal odnášet,byl moc milej a velkou oporou.Trvalo to neskutečně dlouho hlavička se tlačila čelíčkem, nechtěli riskovat tak honem se kolem mě zběhlo plno ochotných doktorů a sestřiček, nachystali nás a jeli na sál,kde udělali císaře, jen mě mrzelo že muž nebyl u toho jak mu JÁ porodila 2syna.Už byl venku ale neplakal až za pár min.sem slyšela pláč našeho 5,40kg synka.Sestřičky byli pozorné a milé,pamatuji jak sem musela po prvé vstát a osprchovat se a jedna starší sestřička mi moc pomohla  Všem děkuji..Ty bolesti časem přebolí a stáli za ty naše zlatíčka co máme a třeba ještě nějaký dáreček bude     
    ...přeji všem mnoho zdravíčka...
    Adulka   | 22.01.2008 22:54:11
    Reagovat | URL příspěvku
  • Můj porod
    V nemocnici Břeclav jsem rodila v prosinci 2006 a nejspíš bych tam už nešla.Šla jsem na vyvolání,14.dnů jsem přenášela,je tam nepříjemný pan primář,(starší člověk)nevím zda je tam pořád,ale tenkrát byl.Měl nepříjemné poznámky,cítila jsem se tam strašně,když mě dali tabletu na vyvolání nic se nedělo,jen menší bolesti,viděl že to nezabírá tak mě dali kapačky a to jsem měla bolesti po 3-8min. 20.hodin,bylo to strašné,byla jsem totálně vyčerpaná,nic mě nepomáhalo jak si ulevit od bolesti.Vůbec jsem se neotvírala,tak přišla velice hodná paní doktorka Bambasová a ta rozhodla že půjdu na císaře,byla jsem ji vděčná opravdu!!I když jsem chtěla rodit normálně.Na porodním byli sestry fajn,jak které.Když se malá narodila,přišla mě říct p.doktorka z dětského že ještě že ten císař mě udělali,malá byla 2krát omotaná kolem hlavy a těla.Sestry na šestinedělí byli super,hezky se o nás staraly!!Z novorozeneckého ty byli mladé neochotné,tenkrát jsem byla poprosit sestru o mléko, donesla mě ho ale v zápětí jsem jí řekla jestli mě ještě může donést stříkačku,že jsem jí to zapoměla říct když mě šla pro mléko,a to jsem si vyslechla jestli náhodou nevím kolik mají práce a hlavně jak se nachodí sem a tam že mají na starost ještě víc věcí a ne se dvakrát vracet pro nějakou věc,jen jedna tam byla která mě vše vysvětlila,jinak jsem tam byla totálně neštastná,vůbec jsem se nemohla rozkojit,ani doma,malá je od mala na sunaru.Po porodě jsem ještě k tomu chytla zánět a infekci močáku tak jsem musela do nemocnice na kapačky,taťka byl s malou doma a perfektně to zvládl.Já už bych tam nešla,ale asi hodně záleží na tom kdo slouží.Asi kadý bude mít na tuto porodnici jiný názor!!Ale určitě přeji všem lepší porod než jsem měla já!!       
    heleluš   | 18.01.2008 15:10:15
    Reagovat | URL příspěvku
Přidat textové hodnocení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce