Vaření a pečení
Pro tuto akci musíte být přihlášení
Vychytávky
Celkem 11 vychytávek
Jíška
Aby jíška při zahušťování nedělala hrudky, tak stačí do mouky přidat trošku soli.
Pro akci je nutné přihlášení

Jak na houby
Houby jsou těžko stravitelné a často po jejich konzumaci "tlačí" žaludek.Abychom těmto nepříjemnostem předešli,stačí houby před úpravou pokapat několi...
Pro akci je nutné přihlášení

Jak rychle a snadno obalit květák
Asi nejsem jediná,kdo nesnáší obalováni květáku ,žampionů a ostatního drobného jídla.Jednoduše tzv.pytlíková metoda. Květák ,žampiony,cokoli co chc...
Pro akci je nutné přihlášení

Jaký je rozdíl mezi instantním a čerstvým droždím?
Tohle je přímo ze stránek NOLI:Instantní droždí se od čerstvého lisovaného liší ve způsobu použití. Z instantního droždí se nedá připravit kvásek, smí...
Pro akci je nutné přihlášení

jíška
aby jíška netvořila hrudky při zahušťování, mouku osolíme.
Pro akci je nutné přihlášení
Jak na brambory
Uplně nejvíc z domacích prací nasnáším škrabaní brambor.Né vždy jde zvolit jinou přílohu,takový řízek s knedlíkem nic moc.Tak je vařím ve slupce,loupa...
Pro akci je nutné přihlášení