Košťál
Pro akci je nutné přihlášení
Listy zeleniny,košťály,dřevnaté stonky,hrachové lusky....slepičky v nedohlednu....králík by se zdul....a tady se obrátíme o radu našim babičkám.Všechny takovéhle kousky se hodí do velikého hrnce-nejlépe hned,jakmile zeleninu očistíme,přidáme vodu a zapálíme pod ním.Postupně přidáváme další a další zbytky.Nesmíme si ovšem představovat,že do hrnce hodíme cokoli,co najdem.A vaříme dlouho,předlouho....klidně i po tu dobu, po kterou konzumujeme ty "lepší"části.Výsledný vývar má vyváženou chuť,žádné vítamíny,ale zato má spoustu minerálů.Vývar použijeme co nejdříve - na podlévání,pod maso,k vaření brambor....
Fotogalerie
Předchozí vychytávka:
Den "D"je třeba pečlivě připravit.Svatební harmonogram Vám jistě příjde vhod
Následující vychytávka:
Historie tradičních svatebních zvyků
Košťál - diskuze

už je to tu rok a nikomu se rada nelíbí
Související články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
20 %
14 hlasů
0 %
0 hlasů
7 %
5 hlasů
55 %
38 hlasů
17 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků