banner

Kdyz varime napr brokolici, fazolove lusky aj., pridame do vody trochu sody a zelenina si uchova svěží barvu! Je to rada od jednoho šéfkuchaře velkého hotelu a opravdu to funguje. Pomaha i rychlé schlazení ledovou vodou hned po uvaření (klidne pridejte i kostky ledu).

Sdílejte stránku

Předchozí vychytávka:

hračky

Následující vychytávka:

Zápáchající lednička

Aby zelenina "nezšedla" při vaření - diskuze

tak u nas se zelenina neji
s luskama nemám zkušenost - u nás je nikdo nejí, ale brokolici vařím na páře, zůstane nádherně jasně zelená

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Set 5 dětských knížek 0–8 let

Předškolní vzdělávání
Včetně jediné komplexní předškolní přípravy s mnoha praktickými aspekty pro život. Předejte svému dítěti jedinečné kvalitní know-how lékařky-vzdělavatelky s vysokými nároky na všeobecné vzdělání. „Na prvních 6 letech extrémně záleží,“ říká Jana Martincová, matka ADHD dítěte, díky kterému se stala autorkou a vydavatelkou, a své dítě tak posunula ve vývoji.
cena pouze u nás: 1 425 Kč
Set 5 dětských knížek pro chytré hlavičky