Aby zelenina "nezšedla" při vaření
Pro akci je nutné přihlášení
Kdyz varime napr brokolici, fazolove lusky aj., pridame do vody trochu sody a zelenina si uchova svěží barvu! Je to rada od jednoho šéfkuchaře velkého hotelu a opravdu to funguje. Pomaha i rychlé schlazení ledovou vodou hned po uvaření (klidne pridejte i kostky ledu).
Předchozí vychytávka:
hračky
Následující vychytávka:
Zápáchající lednička
Aby zelenina "nezšedla" při vaření - diskuze
Související články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
17 %
11 hlasů
0 %
0 hlasů
8 %
5 hlasů
58 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků