banner

Postup

1kg paprik,1kg rajčat,1kg cibule,1kg okurek
Nálev:4dkg soli,1/4l octa,150ml oleje,1/4l vody,15dkg cukru.
Nakrájenou zeleninu dusíme v nálevu od bodu varu 10 minut.Ještě teplé nalijeme do sklenic a sterilizujeme 15 minut.
Je to moc dobré,dobrou chuť.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Cuketova polevka

Následující recept:

Cuketové karbanátky

maďarský salát - diskuze

Rozhodně vyzkouším!
Mňam to bude dobrota určitě vyzkouším
Aničko, okurku salátovou?

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40