Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Bezový syrup

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Natrháme květy bezu vždycky tak cenťák stopky za květem. Květy namačkáme do hrnce a zalijeme teplou vodou. Necháme 24 hodin luhovat. Pak přecedíme květy, přidáme kyselinu citronovou (asi 1 pytlík na 5 litrů) a rozpustíme cukr tolik kg, kolik máme litrů. Je to sladké a dobré.
autor: zajic    Poslední změna: 26.05.2009 13:55:29
Předchozí článek Meduňkový syrup Další článek Čaj-zvaný lahoda
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×