banner

Postup

Potřebujeme: 130 g celozrnných těstovin, 50 g anglické slaniny, 200 g zmrazených fazolových lusků, majoránku, sůl, 2 stroužky česneku, 3 lžíce sójové omáčky, 50 g sýra Primátor, kečup.
Slaninu nakrájíme na kostičky, v misce z varného skla ji necháme zesklovatět, přidáme zmrazené lusky, které posypeme majoránkou a dusíme 10 min. Utřeme česnek se solí a spolu se sójovou omáčkou vmícháme k luskům a dusíme 5 min. Mezitím uvaříme těstoviny a nastrouháme sýr. Těstoviny podáváme s fazolovými lusky, posypané sýrem, pokapané kečupem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Zapékané nudle se smetanou

Následující recept:

Hermelín s brusinkami

Fazolové lusky a celozrné těstoviny - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40