banner

Postup

250 g čočky, 1 cibule, olej, 3 vejce, sůl, zabijačkové koření


 


Na oleji osmahnout nadrobno nakrájenou cibuli, přidat čočku uvařenou dle návodu, okořenit a rozdusit (případně rozmixovat dohladka), přidat vejce, podusit a směs dát do vymazané a strouhankou vysypané formy a rychle zapéct. Paštiku krájet studenou.

Sdílejte stránku

čočková paštika - diskuze

Hani a delas z te normalni hnede nebo z cervene?

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici