banner

Postup

Suroviny : těstoviny, špenát, cibule, česnek, tvrdý sýr, anglická slanina, 3 vejce, sůl pepř, olej, smetana. Postup : Špenát uděláme dle chuti (u nás se dělá :usmažím cibulku , na to zapražím lžíci mouky a dám špenátový protlak, nechám rozmrznout a pozvolna dusím do měkka, přidám trochu smetany, prolisovaný česnek a vajíčko. Nedělám ho moc hustý.). Těstoviny uvaříme dle návodu. Do vymazané zapékací mísy dáme na dno uvařené těstoviny, na to rozetřeme udělaný špenát, na něj poklademe nakrájenou slaninu a nebo jinou uzeninu či udělané maso, pak dáme vrstvu tvrdého sýru a nakonec vše zakryjeme vrstvou těstovin. Dáme zapéct do trouby.Po chvíli vytáhneme a přelejeme rozšlehaným vajíčkem  s kořeníma  smetanou. Vrátíme do trouby a zapečeme do zlatova.  Fotečky jsme nestihla udělat, snědlo se to moc rychle :-)

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Řezy z odpalovaného těsta

Následující recept:

Medovník

Zapečené těstoviny se špenátem - diskuze

Adélko,díky za tip na příští týden.
Presne tohle taky delam, je to mnamka
Já dělám těstoviny se špenátem, ale takhle zapečené jsem to ještě nezkoušela. Dobrý nápad.
I bez foteček to vypadá lákavě a hlavně je to jednoduché

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici