Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Boloňské zapečené těstoviny

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
250g mletého masa
1 větší cibule
4 stroužky česneku
1 plechovka rajč. protlaku
4lžíce sladkého kečupu
1 šlehačka
1 lžíce hladké mouky
3/4 sáčku širokých nudlí
sůl, pepř, majoránka, oregano, bazalka
strouhaný sýr

Těstoviny uvaříme dle návodu. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme k ní maso a orestujeme, osolíme, opepříme. K opečenému masu přidáme česnek, bylinky, orestujeme a zalijeme protlakem smíchaným s kečupem a hladkou moukou. Omáčku orestujeme, aby ztratila kyselost a trochu vychladíme. Pak vmícháme šlehačku. Do vymazaného pekáče navrstvíme těstoviny a omáčku, pořádně promícháme, zasypeme hustě sýrem a pečeme při 180°C asi 30minut nezakryté.
autor: iridales    Poslední změna: 16.02.2009 10:36:28
Předchozí článek Uhlířina???? Další článek Těstoviny crafdiners
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce