banner

Postup

Ingredience:
800 g mrkve,
sůl,
50 g rozinek,
40 g másla,
citronová šťáva

Postup:
Očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme, mírně podlijeme, osolíme a pod pokličkou dusíme. Když je mrkev téměř měkká, přidáme přebrané, oprané a předem namočené rozinky a dusíme. Do hotové mrkve přidáme trochu citronové štávy a máslo. Podáváme jako přílohu k telecí pečeni, k pečenému kuřeti, ale i k přírodnímu nebo vídeňskému řízku. Druhou nejvhodnější přílohou jsou brambory.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Květáková kaše se sýrem

Následující recept:

Hrášková rýže se sýrem

Rozinková mrkev - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

76 %
35 hlasů

7 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 46 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici