Recept: Plzeňský bramborový toč
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Suroviny: 1 kg syrových brambor, cca 1/2 l mléka, 10 dkg škvarků, 10 dkg strouhanky, mletý pepř, sůl, sádlo na vymazání pekáče
Postup: syrové brambory nastrouháme, přebytečnou vodu slijeme a brambory spaříme horkým mlékem. Osolíme, opepříme, přidáme strouhanku, škvarky a promícháme. Když je těsto řídké, přidáme trochu hrubé mouky. Těsto dáme do vymazaného pekáče a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova. Horký stočíme a nakrájíme na díly.
Podáváme s kysaným zelím - syrovým nebo dušeným.
Zelný salát - suroviny: 1/2 kg kysaného zelí, 1 cibule, 1 polévková lžíce křenu, cukr podle chuti (nemusí být), 2 polévkové lžíce oleje
Postup: zelí překrájíme, dáme do misky, přidáme cibulku, křen, cukr, olej, promícháme a necháme 1/2 hodiny odležet
Předchozí recept:
Houbový Kuba
Následující recept:
Palačinky troch jinak
Plzeňský bramborový toč - diskuze

tak to zkusím
je divné že jsem to ještě nejedla když jsem z PlzněSouvisející recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
17 %
11 hlasů
0 %
0 hlasů
8 %
5 hlasů
58 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků