banner

Postup

Potřebujeme: 200 g květáku, 200 g brokolice, sůl, pepř, 2 jarní cibule, natvrdo uvařené vejce, 2 lžíce jablečného octa, 4 lžíce olivového oleje, špetku cukru, lžíci pažitky, strouhaný zázvor.
Květák a brokolici rozdělíme na malé růžičky a vaříme asi 15 minut ve slané vodě, až zelenina změkne. Cibulky nakrájíme na velmi jemné plátky a vejce nadrobno usekáme. Ocet smícháme s olejem, cukrem, solí a pepřem a opatrně podlijeme pod zeleninu. Před podáváním posypeme zeleninu vajíčkem, pažitkou a zázvorem. S majonézou a kostičkami šunky lze ze salátu připravit plnohodnotnou večeři.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Květákové placičky

Následující recept:

Jablkový salát

Květákový salát - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40