banner

Postup

Potřebujeme: 200 g květáku, 200 g brokolice, sůl, pepř, 2 jarní cibule, natvrdo uvařené vejce, 2 lžíce jablečného octa, 4 lžíce olivového oleje, špetku cukru, lžíci pažitky, strouhaný zázvor.
Květák a brokolici rozdělíme na malé růžičky a vaříme asi 15 minut ve slané vodě, až zelenina změkne. Cibulky nakrájíme na velmi jemné plátky a vejce nadrobno usekáme. Ocet smícháme s olejem, cukrem, solí a pepřem a opatrně podlijeme pod zeleninu. Před podáváním posypeme zeleninu vajíčkem, pažitkou a zázvorem. S majonézou a kostičkami šunky lze ze salátu připravit plnohodnotnou večeři.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Květákové placičky

Následující recept:

Jablkový salát

Květákový salát - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici