banner

Postup

Suroviny: 20g čerstvého droždí, 10g másla nebo oleje, 5g cibule, 1 vejce, 1/2 lžíce nízko nebo polotučného pasterizovaného mléka, sůl, zelená petrželová nať nebo pažitka.
Příprava: Na oleji či másle opražíme do růžova nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme rozmačkané čerstvé droždí a necháme ho rozpustit. Potom přidáme mléko a ušlehané vejce. Mícháme do zhoustnutí. Můžeme přidat trochu nakrájené zelené natě nebo pažitky. Osolíme s mírou.

Sdílejte stránku

Drožďová pomazánka (vhodná pro kojící) - diskuze

mám jí hrozně moc ráda. Syn jí občas dostává v školce ke svačince.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40