banner

Postup

Suroviny: 20g čerstvého droždí, 10g másla nebo oleje, 5g cibule, 1 vejce, 1/2 lžíce nízko nebo polotučného pasterizovaného mléka, sůl, zelená petrželová nať nebo pažitka.
Příprava: Na oleji či másle opražíme do růžova nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme rozmačkané čerstvé droždí a necháme ho rozpustit. Potom přidáme mléko a ušlehané vejce. Mícháme do zhoustnutí. Můžeme přidat trochu nakrájené zelené natě nebo pažitky. Osolíme s mírou.

Sdílejte stránku

Drožďová pomazánka (vhodná pro kojící) - diskuze

mám jí hrozně moc ráda. Syn jí občas dostává v školce ke svačince.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici