banner

Postup

Uvařit brambory ve slupce(pro 5 lidí vařím asi 8ks),vajíčka natvrdo(5ks).Vlažné brambory oloupat,vajíčka po vychladnutí taky.Dáme společně do mísy a šťouchadlem na brambory rozšťouchat(musí tam zůstat kousky).Přidám hodně nasekané pažitky,cibulku najemno(nemusí být),dnes jsem vylepšila jarní cibulkou.Přidáme asi 3 lžíce oleje,1 lžíci octa,trochu soli a pepře.Pořádně zamícháme.

Sdílejte stránku

Bramborový salát "žebrák" - diskuze

Koukám, že k žebráku nemám moc daleko s br. salátem. Nedávám pažitku, ale zato nastrouhám okurku a podušenou strouhanou mrkev. Kdo chce zamíchá majonézu.
Znám, mamka i babička ho taky dělají, říkají mu ale \"chudej salát\". Mě nikdy nechutnal, pže mám moc ráda ten klasik salát a tak, ač nechci, musím porovnávat a tím se mi vždy samozřejmě tenhle \"provizorák\" zprotiví...
hm,taková dietní varianta,to bude něco pro mě

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40