Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Palačinky plněné špenátem, anglickou slaninou a sýrem

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
vejce, mléko, polohrubá mouka, sůl - na palačinky | 1 špenátový protlak nebo špenátové listy | 1 stroužek česneku | 1 cibule | mouka, mléko, tuk | 150 g anglické slaniny | 150 g plátkového sýru



vajíček, mléka, mouky a špetky soli si připravíme palačiny.
Připravíme si špenát. Na tuku zpěníme cibuli a přidáme špenát, podlijeme mlékem a dusíme. Zahustíme moukou, okořeníme česnekem, špenát by neměl být příliš řídký.
Na suché pánvi opečeme po obou stranách po křupava plátky anglické slaniny.
Palačinky plníme špěnátem, plátky anglické slaniny a sýrem, zatočíme nebo překládáme do šátečku. Ihned podáváme.
autor: Andělka    Poslední změna: 19.10.2007 09:57:45
Předchozí článek Pomazánka "Apetito" Další článek Sýrový chléb po francouzsku
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce