Recept: Rakouska fazolova polevka
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
1 lžíe hlad. mouky, 1 hrnek uvařených fazolí, 1 lžíce silnějších nudlí, 1 lžička másla, 2 větší žampiony, zelená petrželova nat.
Z masla a mouky udělame světlou jížku, po častech ji zalijeme vývarem, osolíme, dobře rozmíchame a aspon 15 min. povaříme. Pak přidame uvařené fazole , uvařene nudle a nakrajene žampiony podušene na trošce masla. osolíme a posipeme nadrobno nasekanou petrželovou natí.
Předchozí recept:
znojemská omáčka
Následující recept:
Rakouska fazolova polevka
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
17 %
11 hlasů
0 %
0 hlasů
8 %
5 hlasů
58 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků