banner

Postup

1 lžíe hlad. mouky, 1 hrnek uvařených fazolí, 1 lžíce silnějších nudlí, 1 lžička másla, 2 větší žampiony, zelená petrželova nat.

Z masla a mouky udělame světlou jížku, po častech ji zalijeme vývarem, osolíme, dobře rozmíchame a aspon 15 min. povaříme. Pak přidame uvařené fazole , uvařene nudle a nakrajene žampiony podušene na trošce masla. osolíme a posipeme nadrobno nasekanou petrželovou natí.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

znojemská omáčka

Následující recept:

Rakouska fazolova polevka

Rakouska fazolova polevka - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
3 hlasy

82 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40