banner

Postup

vhodne k masu i na vanocku.


50 ks svestek


3 lzice trtinoveho cukru (nebo krystalu)


2 cm vanilkoveho lusku


1 lzice rumu


1 lzice kakaa


 


Do pekacku vypeckuju svestky, zasypu cukrem a kakaem, vyskrabnu vanilku (a prihodim i lusk), zaliju rumem, a asi 3 deckama vody. Dam do trouby na 100 stupnu  a necham to tam do skoro odpareni vody a zmeknuti svestek. Dobre hlidat, aby se to nepripeklo, trva to asi 4 hodiny. Pak vyahnu vanilkovy lusk a rozmixuju.


Je to tak 2 deci, je to dost huste, da se to namazat na pecivo, ja podavam v hustem stavu k masu, ale dalo by se to i naredit.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Ananasové řezy s ořechy

Následující recept:

chleba psenicnozitny

svestkova omacka - diskuze

S tím masem si to umím představit

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40