banner

Recept: Kojící koprová omáčka od Zajíce

Postup

Kopr zvyšuje tvorbu mlíka a navíc je koprovka neochucovaná, takže je ultra jemná.

Pro 2 lidi, z nichž jeden má koprovku hodně rád:
trochu másla
hl. mouka
moc kopru
1 zakys. smetana
cca 2 deci mlíka
sůl

Uděláme zásmažku a zalijeme tak půl litrem vody. Trochu osolíme. Přidáme čerstvý kopr, ale fakt hodně, takový moc macatý svazek, že skoto nejde udržet v ruce. Necháme cca 15 minut vařit a přidáme smetanu, dohustíme moukou rozšlehanou v mlíku. Fakt není třeba už nijak dochucovat, omáčka je jemná, díky mlíku není moc kyselá. Ale pro milovníky ostré kuchyně nic moc.

Sdílejte stránku

Následující recept:

Kuřecí s pórkem

Kojící koprová omáčka od Zajíce - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40