Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: svestkova omacka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

vhodne k masu i na vanocku.

50 ks svestek

3 lzice trtinoveho cukru (nebo krystalu)

2 cm vanilkoveho lusku

1 lzice rumu

1 lzice kakaa

 

Do pekacku vypeckuju svestky, zasypu cukrem a kakaem, vyskrabnu vanilku (a prihodim i lusk), zaliju rumem, a asi 3 deckama vody. Dam do trouby na 100 stupnu  a necham to tam do skoro odpareni vody a zmeknuti svestek. Dobre hlidat, aby se to nepripeklo, trva to asi 4 hodiny. Pak vyahnu vanilkovy lusk a rozmixuju.

Je to tak 2 deci, je to dost huste, da se to namazat na pecivo, ja podavam v hustem stavu k masu, ale dalo by se to i naredit.

autor: zajic    Poslední změna: 26.08.2012 11:23:09
Předchozí článek Rajská omáčka podle tygřímámy Další článek Francouzské karé - babiččin recept
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce