Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Kojící koprová omáčka od Zajíce

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Kopr zvyšuje tvorbu mlíka a navíc je koprovka neochucovaná, takže je ultra jemná.

Pro 2 lidi, z nichž jeden má koprovku hodně rád:
trochu másla
hl. mouka
moc kopru
1 zakys. smetana
cca 2 deci mlíka
sůl

Uděláme zásmažku a zalijeme tak půl litrem vody. Trochu osolíme. Přidáme čerstvý kopr, ale fakt hodně, takový moc macatý svazek, že skoto nejde udržet v ruce. Necháme cca 15 minut vařit a přidáme smetanu, dohustíme moukou rozšlehanou v mlíku. Fakt není třeba už nijak dochucovat, omáčka je jemná, díky mlíku není moc kyselá. Ale pro milovníky ostré kuchyně nic moc.
autor: zajic    Poslední změna: 11.06.2009 19:31:56
Předchozí článek rychla rajska i pro deti Další článek Těstovinový salátek z přírodními
kousky kuřecího masa
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce