Recept: moravský babec

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

plecko,bůček,mouka,česnek,cibule, sůl, kmín,voda


Maso nakrájíme na kostky.česnek a cibuli na jemno,promícháme z masem a na 24 hod. dame do ledničky.maso dame do pekače osolíme, okmínujem a podlevame.štavu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou podlijeme vodou a přivedeme k varu. podavame z rýží
autor: LINA    Poslední změna: 11.01.2008 10:14:06
Předchozí článek 3 tipy na guláš Další článek znojemská omáčka
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce
×