Recept: Křenová omáčka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Z 1/2l mléka odlije se trochu do hrnku a ostatní se dá vařit s kostkou cukru. Ve studeném mléce rozkvedlá se asi lžíce mouky, vlije se do vařícího mléka a zastálého míchání povaří. Osolí se dle potřeby, nakonec se vmíchá jemně strouhaný křen a omáčka se hned podává. Podávat s knedlíkem a nejlépe s uzeným masem. Mňam!!!
autor: Ďula    Poslední změna: 28.11.2007 18:37:16
Předchozí článek znojemská omáčka Další článek Děsně rychlá omáčka na těstoviny
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×