banner

Postup

Těsto:ušlehat 4 vejce+250g cukru do husté pěny.Vmíchat 1 vanilkový cukr,2dcl oleje,2dcl mléka,300g polohr. mouky a 1 prášek do pečiva.Péct 10 minut při 200st.
1.krém:svařit 1l pomerančového džusu + 6 lžic cukru + 80g škrobové moučky.Uvařit a nalít na studený piškot
2.krém:uvařit pudink z 300ml mléka + 1vanilk.pudink.Ušlehat 125g Hery + 3 lžíce moučkového cukru + 1 vanilkový cukr.Do Hery všlehat vlažný pudink a natřít na 1.krém.
Celý plech pokrýt hustě piškotama,které pokapete džusem a rumem a pocákat čokoládovou polevou.
Je to mňaminkový papání.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Gabčina pizza

Následující recept:

Směs na špagety

Vídeňský zákusek - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40