banner

Postup

Vaječňáková bábovka - šlehat 5 celých vajec + 200 g cukru + 1 vanilkový cukr. Přidat 250 ml oleje, 250 ml vaječného likéru (zbytek v láhvi vypít :-)), 300 g polohrubé mouky a 1 prášek do pečiva. Péct cca hodinu na 160°C.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Vaječňáková bábovka - diskuze

Děkuji

Vypadá skvěle, ukládám si a vyzkouším!

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40