Recept: Vaječňáková bábovka
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Vaječňáková bábovka - šlehat 5 celých vajec + 200 g cukru + 1 vanilkový cukr. Přidat 250 ml oleje, 250 ml vaječného likéru (zbytek v láhvi vypít :-)), 300 g polohrubé mouky a 1 prášek do pečiva. Péct cca hodinu na 160°C.
Fotogalerie
Předchozí recept:
Pinto karbanátky
Následující recept:
Zdravější jablečný štrůdl z listového těsta :-)
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?
11 %
32 hlasů
14 %
41 hlasů
56 %
165 hlasů
8 %
22 hlasů
5 %
14 hlasů
6 %
19 hlasů
Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků