banner

Postup

0,5kg hladké mouky
5dkg droždí( musí být čerstvé jinak se nepovedou)
1 slkenička oleje
1 sklenička mléka
citr. kůra, špetka soli,cukr na kvásek,
2 vejce
Slkenička 200ml

Těsto zaděláme, přikryjeme a po deseti minutách už děláme koláče, nenecháváme kynout a hned plníme a pečeme.
Po upečení zakrýt utěrkou až do vystydnutí jinak nám ztvrdnou.
Doufám, že se povedou a přeji dobrou chuť.




Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Hermelínová pomazánka

Následující recept:

Pizza

Nekynuté Koláče - diskuze

To je tak jednoduché? Tak to je recept pro nás
Mám to ve špatné kategorii tak se všem moc omlouvám
Ty vypadají dobře mnamky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

77 %
34 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 44 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici