banner

Postup

Těsto:5 lžic polohrubé mouky,
6 vajec
6 lžic pískového cukru
2 lžíce oleje
1 prášek do pečiva
1 lžíce kakaa

Náplň:2 kostky tvarohu
1 kostka másla(zlatá Hana)
3/4hrnku moučkového cukru

Poleva:2 čokolády na vaření,máslo
Postup:Žloutky utřít s cukrem,přidat olej,mouku,prášek do pečiva a kakao.Popřípadně přidat trochu mléka,aby těto nebylo tak husté.Pak zlehka vmáchat ušlehaný sníh z bílků.Nalít na vymazaný a posypaný plech a dát do předehřáté trouby,a opět troubu ztlumit a péct na 2-3 stupně.Korpus je hotov zhruba kolem 15 min. HLÍDAT.
Změklé máslo rozšleháme s tvarohem,přidáme cukr,a rozetíráme na vlažný korpus,jinak se nám tvaroh od korpusu bude oddělávat.Poté polít čokoládovou polevou.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pivní štrůdl

Následující recept:

Ukrajinský guláš

Míša řezy - diskuze

To je určitě dobrota,budu to muset zkusit

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici