Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: --- Broskvové Míša řezy---

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
TĚSTO: 4 vejce, 250 g cukru, 10 lžic oleje, 10 lžic vlažné vody, 250g hl. mouky + 1 kypřík
NÁPLŇ: 2 měkké tvarohy, 1/2 změklého másla, cukr a mléko dle potřeby, okapané broskve a jiné kompot. ovoce
POLEVA: 1 vanilkový pudink, 2 lžíce cukru, voda + šťáva z kompotu

POSTUP: 4 žloutky třeme s cukrem, přidáme olej a vodu, promícháme, vsypeme mouku smíchanou s kypříkem, nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh ze 4 bílků.
Dáme péct na vymazaném a vysypaném plechu, pečeme dorůžova.
Na vychladlý korpus naneseme krém z ušlehaného tvarohu s cukrem, máslem a troškou mléka, rozetřeme. Krém poklademe broskvemi nakrájenými na tenké plátky, pěkně porovnáme :-)
Uvaříme si pudink s cukrem (jako klasický, ale z kompot. nálevu - dolitého do 1/2 l vodou), po částečném zchladnutí rosol rozprostřeme na buchtu.

Řezy jsou výborné druhý a třetí den po odležení, krásně prosáknou a zvláční, mňam....




autor: Minuska    Poslední změna: 02.10.2007 15:19:09
Předchozí článek jablečná bábovka Další článek jablečné řezy s pudinkem
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×