Recept: GRANKO TVAROHOVÉ ŘEZY

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

GRANKO-TVAROHOVÉ ŘEZY

TMAVÉ TĚSTO:

2 hrnky hladké mouky

1 prášek do pečiva

1 hrnek cukru krupice (krystal)

3/4 hrnku oleje

1 hrnek mléka

2 vejce

3 lžíce granka

 

SVĚTLÉ TĚSTO:

2 měkké tvarohy

1 vanilkový cukr

1 hrnek cukru moučky

1 vanilkový puding

1 hrnek mléka

2 vejce

 

Na tmavé těsto ušleháme vejce s cukrem do pěny, přidáme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a granko. 2/3 těsta nalijeme na plech vyloženým pečícím papírem.

Na světlé těsto ušleháme tvarohy s vejci, cukrama a pudinkem a přidáme mléko.Světlé řídké těsto nalijeme na tmavé,které jsme přd tím dali na plech a na to svétlé cikcak pokame zbylým tmavým těstem.

 

Pečeme při 170°C asi 40-50 minut.

 

Je to hrozně žravá buchta. Dělám jí 3X do měsíce. Manžel i kluci se můžou vždycky utlouct. 

autor: luccyk    Poslední změna: 21.01.2012 14:15:29
Předchozí článek Tvarohový moučník Další článek Mascarpone dortík
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce