banner

Postup

Do pekárny vložit suroviny v uvedeném pořadí:


250ml mléka(dala jsem studené z ledničky)


1 vejce


3 lžíce oleje


1 lžička soli


500g hladké mouky


1 lžička cukru


1/2 kostičky droždí


 


Po vykynutí rozdělit na 14 bochánků,vyválet oválek,umotat rohlíček.Na plechu nechat cca 15 minut vykynout,pomašlovat vajíčkem.Péct cca 10 minut na 200°C.


IHNED po vyjmutí plechu z trouby potřít studenou vodou.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

GRANKO TVAROHOVÉ ŘEZY

Následující recept:

Tvarohový moučník

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč