Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Šlehačková roláda

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Ušlehat 5 bílků a 100 g ml cukru

Zatřít 5 žloutků, 2 plné lžíce pol. mouky a 1 lžíci kakaa.

Vylít na vymazaný a vysypaný plech ( já dávám na pečící papír při cca 200 stupních peču asi 7 min.), po vychladnutí potřít šlehačkou do které dáme ztužovač a stočíme, může se dovnitř dát i celý banán, nebo jiné ovoce. Můžem taky plnit tvarohem, zakysankou.....



autor: mtina    Poslední změna: 13.02.2011 12:58:59
Předchozí článek Píchaná buchta Další článek Lívance z acidofilního mléka s jablky
Diskuze
  • Kde je slintající smajlík?
    tygřímáma   | 24.02.2011 17:35:53
    Reagovat | URL příspěvku
  • Dělám úplně bez mouky a je jak pěna,nejlepší je nechat ji uležet přes noc 
    Andělka   | 24.02.2011 14:03:13 | Reakcí: 3, poslední: 28.02.2011 12:28:44
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • dneska jsem udelala taky,ale malinko jinak.a lehceji.
    do srnciho hrbetu vetsiho.a ty banany nebo jine ovoce jako kiwi atd to zlepsi chut.
      jinak vyborna mnamka   
    Andrea81   | 13.02.2011 20:26:34 | Reakcí: 2, poslední: 13.02.2011 22:28:52
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Tos potom rozřízla a naplnila?
      mtina   | 13.02.2011 20:36:56
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE:
        vykrojila jsem takovy klinek,naplnila slehackou,ten klinek jsem rozkrajela na kousky a vkladala zpet.
        priste to udelam v klasicke dortove forme a vydlabu to jako kdyz se dela krtkuv dort.krasne se to drolilo,takze to tim pujde i posypat...je to takovy univerzalni korpus,ale moc dobry..
        2zloutky,50g masla,180g cukru,30g kakaa,1,5dl mleka,120g poloh.mouky,1/2 prdopu a snih ze dvou bilku..je to obdoba.. 
        Andrea81   | 13.02.2011 22:28:52
        Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×