Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Medové pláty s krupicajdou

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Medové pláty lze upéci,ale já je koupila
Mléko
Krupicová kaše, mohla by být i dětská kaše s příchutí
Máslo
Šlehačka
Potahovací hmota viz odkaz
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=18714
Ingredience jsou od oka :-) míry fakt nevím, dělala jsem to prvně a jen tak co mě napadlo.

Měla jsem v plánu medovník,ale zradilo mě máslo, které se zkazilo v tom vedru.Pak už mě napadlo dát tam jen krupicovou kaši, do níž jsem přidala jako příchuť ořechovou směs na pečení- to se prodává do buchet.To jediné jsem doma měla.Spodní plát jsem dala na pečící papír a studenou krupicajdou smíchanou s kouskem másla pláty promazala, ne moc, jen tenkou vrstvu.Horní díl a strany jsem nechala čisté a celé to zabalila do potravinářské folie a zatížila v lednici do druhého dne, je to lepší.Druhý den jsem si vyrobila (poprvé a bez mikrovlnky) hmotu na potahování a je fakt bezvadná. Medové řezy jsem pomazala zbylým krémem a potahla hmotou.Pak už jen rozřezala na dílky a ozdobila šlehačkou.Musím říci, že je to dobré.




autor: veru-beru    Poslední změna: 29.08.2009 13:23:23
Předchozí článek Americké koblihy Další článek Koblihy v troubě
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×