Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Jahodové řezy

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Těsto: 25 dkg cukru, 6 žloutků - vyšlehat,přidat 23 dkg pol. mouky, lžičku prášku do pečiva a nakonec sníh z bílků. Dát upéct buchtu.
Krém: Rozmixovat půl litru ovoce (jahody), 1 jahodový pudink, 1 lžíci malinového pudinku a 20 dkg cukru - uvařit. Nechat vychladnout a do toho rozmixovat 1 máslo.
Krém natřeme na vychladnutou buchtu. Navrch se krém pocáká čokoládou. Necháme v lednici vychladit (jestli to vydržíte)
Je to výborný


autor: Bohunkaa    Poslední změna: 14.06.2009 21:32:48
Předchozí článek SVATEBNÍ KOLÁČKY Další článek Jahodové muffiny
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×