Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pravá pařížská šlehačka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
* 1l smetany ke šlehání
* 20 dkg cukr krupice
* 5 dkg kakaa

Množství si můžete upravit,z půl litru naplníte i nazdobíte jeden dort 2x prořezaný.Smetanu přivedeme do varu a přidáme cukr,dobře rozmícháme a přidáme prosáté kakao.Necháme vzkypět a dobře promícháme.Po schladnutí dáme do ledničky.Druhý den ušleháme jako klasickou bílou šlehačku , jak jsme zvyklé.Nejdůležitější je ta tuková vrstva nahoře-tu neodstraňovat.
autor: veru-beru    Poslední změna: 04.07.2007 20:53:51
Předchozí článek Bublanina Další článek Prezidentská bábovka
Diskuze
  • sakriš, tohle jsem ani neměla číst...šlehačka je moje zhouba a od dob těhu, pařížská...pomooooc   ..vyrobím a hned půjdu cvičit  
    Lillynka   | 04.07.2007 21:24:06 | Reakcí: 1, poslední: 05.07.2007 17:41:14
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×