banner

Postup

* 1 balení sojových nudliček
* 1 zmrazená zelenina nejlépe čínská na nudličky pokrájená
* 1 bujon hovězí
* máslo
* solamyl-není nutné
* voda-asi půl litru
* koření Wok od Vitany
* rýže

Do vřící vody vložím kostku bujonu a po rozvaření vložím sojové nudličky , vařím asi 20 minut,skoro všechna voda se vyvaří.Na másle osmahnu zeleninu a trochu podleji vodou,když zelenina změkne přidám soj. nudličky ,koření-tím nešetřím a vše smíchám,ke konci ještě lžičku solamylu.Podávám s rýží.Ta soja je výborné chuti právě z toho bujonu a měkká,ani není poznat,že to není vepřové maso.(pro dvě až tři osoby,příprava cca 30minut)

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Brokolicový salát

Následující recept:

Pravá pařížská šlehačka

Wok - diskuze

brrrr soja na tu mě neukecáš

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40