banner

Postup

600 g vepřové plece, 500 g mrkve, 2 lžíce oleje, 1 cibule, 2 stroužky česneku, sůl, lžička kari koření,vývar, petrželka.

Postup: na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulim přidáme maso nakrájené na kostky a opečeme je z obou stran. Pak podlijeme vývarem, přidáme česnek utřený se solí a dusíme, až je téměř maso měkké. Přidáme oškrábanou mrkev nakrájenou na hranolky a vše dusíme. Okořeníme kari a sekanou petrželkou. Podáváme s vařenám bramborem na větší kousky. Když něco zbyde brambory do toho přimícháme.

Je to moc dobré a lehoučké na přípravu.

Sdílejte stránku

Vepřové kostky v mrkvi - diskuze

mnam tohle je moje uplne oblibene jidlo z dob skolni jidelny;)tak se to pokusim ted udelat. dik za recept:)

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici