banner

Postup

Naškrábu nebo hooooooooodně rozmixuju cca 40dkg kvalitního hovězího masa(nejlepší je panenka).Maso musí být očištěné a odblaněné.
Přidávám 1 žloutek,pepř,sůl,sladký i pálivý kečup,tabasco,worchestr,drcený kmín,cibulku na velejemno.
Mažu na očesnekované topinky.
Ingredience jsou orientační,liší se dle chutí a zvyklostí každé rodiny.

Sdílejte stránku

Následující recept:

Vosí hnízda

Tatarák - diskuze

Holky,tak se dohodněte mezi sebou,kdy přijedete.Já udělám tataráku třeba lavor a dáme si do nosu.Ráda Vás všechny uvidím.
Díky Aničko mohla bych zkusit na Silvestra

Jinak se taky hlásím na ten hromadný zájezd k tygrům....na tatarák
Teda Ani tak ten bych si fakt dala..Ja taky prijedu, az ho budes Lucce delat..joo? :)
ježiši Aničko,já jsem jak ty Pavlovy psyjá slinim,to je hroznýýýýýýýýýýýýýýý. Uděláš mi hóó,víííííííííííííď ????????

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40